Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] tatlım xD Yüklemek İstediğin Gif Olursa Resmi Paylaş Etiket At Bana :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] Evet iyiyimde Niye böyle bir soru sordun onu anlamadım ?

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] sende Elveda Zeynebi dinle hüngür hüngür ol ...

Baba bizi Medineye götür !... Ah Sakine Ah

---> Not Bırakalım

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] Görememen normal girmiyodum uzun zamandır Foruma.

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]

Hayvansever yazısı size değildi , başka bir üyeye yazmıştım siz araya girince size yazmışım gibi geldi. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] açıklama yaptıgınız için çok teşekkür ediyorum hayvanları seviyorum tabi ama formda belirtmemiştim siz hayvan sever deyince o yüzden şaşırdım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] benim bugün biraz işim var. eski bir tanıdık bilgisayar alacakmış telefon açtı bana biraz önce onun yanına gidiyorum ancak akşama biter işim. erken gelmeye çalışırım merak etme olur mu... :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] dün cok yogundum,üzerine abiminde bilgisayarda isi olunca giremedim :)
ayhh beni mi özlermis canim arkadasim :*

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] benim bugün biraz işim var. eski bir tanıdık bilgisayar alacakmış telefon açtı bana biraz önce onun yanına gidiyorum ancak akşama biter işim. erken gelmeye çalışırım merak etme olur mu... :)

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] peki kolay gelsin haber verdigin için teşekkür ediyorum

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] kullanmak istediğin gif resmi burada paylaş bakarız

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol 20000
Geri