Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] kullanmak istediğin gif resmi burada paylaş bakarız

1wqlj.gif

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Resmin Boyutları Büyük :s Başka Yok mu

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] canım bununda boyutu büyük kötü görünüyor. o yüzden eklemeyi yapamicam

---> Not Bırakalım

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] yaa uzun suredı takıp edıyorumda avatarındakıı bayanlarrrr neee kaaa guzell oylee :D masallaah :D:D dikkatımı cektı yazmak ıstedım :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] kimmiş o rüşvet isteyen haksızlık yapan xD kim zorla oy istiyor senden söyle bakim

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Abla hayırdır hastamışsın , neyin var ?

oooo :) 2 aydir hastayim.
cok asiri derecede oksuruyorum acile gittim filan :) her hafta doktora gidiyorum ama doktor beni deneme tahtasi gibi her defasinda farkli bir ilac verip gonderiyor :) yarin birdaha gidecegim cigerlerimi filan dinleyeceklermis.

:)

---> Not Bırakalım

oooo :) 2 aydir hastayim.
cok asiri derecede oksuruyorum acile gittim filan :) her hafta doktora gidiyorum ama doktor beni deneme tahtasi gibi her defasinda farkli bir ilac verip gonderiyor :) yarin birdaha gidecegim cigerlerimi filan dinleyeceklermis.

:)

Bayağı olmuş ya , yeni öğrendim kusura bakma abla.
Her seferinde farklı bir hastane ve doktora görünmen iyi olur senin için.
Büyük geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.

---> Not Bırakalım

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] Şu Leyla ile Mecnun da çalan bi şarkı vardı sözlerinde 'arka koltukta unutulmuş gibi' sözü vardı. Hatırladıysan o şarkının adını söyler misin?

---> Not Bırakalım

Bayağı olmuş ya , yeni öğrendim kusura bakma abla.
Her seferinde farklı bir hastane ve doktora görünmen iyi olur senin için.
Büyük geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.

estagfurullah. Sagol kardesim.
burda Turkiyedeki gibi istedigin doktora hastaneye gidemiyorsun. herkesin ev doktoru var, ona gorunmek durumundasin, eger ev doktoru seni rotgene, hastaneye gonderirse gidebilirsin yoksa gidemezsin, gitsende eger bakmazlar. ben boyle bir illet yerde yasiyorum. Turkiyeyi sikayet eden oldumu o yuzden hemen sinirleniyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri