Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

estagfurullah. Sagol kardesim.
burda Turkiyedeki gibi istedigin doktora hastaneye gidemiyorsun. herkesin ev doktoru var, ona gorunmek durumundasin, eger ev doktoru seni rotgene, hastaneye gonderirse gidebilirsin yoksa gidemezsin, gitsende eger bakmazlar. ben boyle bir illet yerde yasiyorum. Turkiyeyi sikayet eden oldumu o yuzden hemen sinirleniyorum :)

Ha sen Hollanda'dasın , ben Türkiye'desin sanıyordum.
İlginçmiş oranın yöntemleri :)

---> Not Bırakalım

Ha sen Hollanda'dasın , ben Türkiye'desin sanıyordum.
İlginçmiş oranın yöntemleri :)

Turkiyeden geldikten bir kac hafta sonra oldum hasta :) keske tr de olmus olsaydim en azindan bukadar uzun surmezdi. bir serum, bir ignemi ne gecer giderdi.
tr de bir seferinde hasta oldum 2 gun gitmedim hasta kaldim ama ertesi gun gittim verdigi ilaclarla yarim gunde iyilestim.
gozunu seveyim TR'nin...

---> Not Bırakalım

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] kimmiş o rüşvet isteyen haksızlık yapan xD kim zorla oy istiyor senden söyle bakim

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ablaacım hemen anlatayım şu görmüş olduğumuz arkadaşımız [MENTION=157575]She`[/MENTION] nickindeki gülçin adındaki arkadaş oylamaya, fesat, şike, hilekarlık,rüşvet artık sizin taktirinize kalmış nasıl adlandırırsanız. Bu şahış bana oy karşılığı rep teklif etti. Oy istedi hiç tanışmıyoruz ve kendısınden hiç haz etmem neye dayanarak böyle bir şeye cesaret etti bilemiyorum deli cesareti heralde sizin kendısıne bir ceza vermenizi istiyorum onun o kepçe kulaklarını çekin:3dth8: banlanmasını talep ediyorum. :865323:

gülçin:vala_02:

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION]
Çok sağol Kardeşim cumlemize hayırlı olsun xD
bak Polat yaşıyor bu arada :D

Yaaaa söyleme izleyeceğim daha sonra xD
Ya bu Beren Saat yüzünden izleyemiyorum :M Yine çıktı piyasaya yeni bi diziye başlamış Annem açtı onu izliyor bırakmıyor bende daha internete düşmesini bekleyeceğim :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ooo çok şey kaciriyon kardeşim xD
[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] denen şarlatan oğlum bak git :mad: :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] salon ayağa :865323:
söz sizde sayın hakime hanım :hi:

[MENTION=157575]She`[/MENTION] ne var gülçin nereye gideyim şuan yüksek mahkeme huzurundayız ses yapmada dinle :kk:

---> Not Bırakalım

Her düşündügümü söylemek zorundamıyım yaw xD düşündüm o kadar işte...Dagılın

---> Not Bırakalım

hahaha niyetler amellere goredir vermedim ki repi ben xD
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] çok yasa beni bu 3gkhnn5 e ezdirmedin :love3:
Hem ben doğum günü cocuyum ellesmeyin bugunluk :H

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım benim çıkmam lazım.akşam görüşmek dilekleriyle.benim için dua et olur mu ... :Hjte7:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] evet bende duydum bir ara o ismin sakıncalı oldugunu ve kız cocuklarına kondugu için meleklerin sanki dişi varlıklar oldugu zannediliyormuş aslında melekler cinler ve perilerin cinsiyeti yoktur biliyorsun...ama benim başka bir ismim daha var bunun yanında tek ismim melek degil yani ve biz yakından tanıdıgımız ve ilmine güvendigimiz bir hocaya danıştıgımızda o da ikiside güzel isimler demişti...bilmiyorum yani tam olarak

---> Not Bırakalım

[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] ve [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] sınavlarım iyi gitmiyor ve sorumlusu siz değilsiniz , inanabiliyor musunuz buna *_*
:pp sizi burda görmek çok güzel , sizi özledim ve seviyorum çokça hemde :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sende özledin kuzu. Denk gelemedik bi.
İyi gibiyim. Her zamanki gibi canımı sıkan insanlar var artık sildim hepsini. Hep üzülen benim yeter! Öyle işte kuzum.

---> Not Bırakalım

[MENTION=30807]RaPizM^^[/MENTION]
evet evet girmediğinin farkındayım
Eskilerden zaten 3-5 kişi kalmadı ben hala buralardayım eskisi kadar sık giremiyorum
Ben iyim pek bir değişikilik yok açık öğretim vardı bu yıl son
Keşke daha sık gelsen bende özledim seni görünce burada takılmaya başlamıştım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri