Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Konuşmak için bekledim ama gelmedin..Ben söyleyeceklerimi söyleyim.

Sen tanıdığım en iyi kalpli insanlardan birisin.İçinde hiç kötülük yok gerçekten.Seni ilk gördüğümde tanışmayı çok istemiştim, tanıdıktan sonra birbirimizden hoşlandık.Ama bunu ileri taşımamız gerektiğini, forumda kalmaması gerektiğini ikimizde biliyorduk.Sana zamanında çok ulaşmaya çalıştım forum dışında ama hiç bi yerde bulamadım.Okuldaki öğrencilerden tut çalışan memura kadar sordum seni.Ama hiç biri tanımıyor seni.İleri boyuta taşımamız, birbirimize tam anlamıyla güvenmek için birbirimizden sürekli haber almamız şarttı, ama günlerce konuşmasak hiç merak etmiyoruz birbirimizi baksana şuna.

Böyle yapamıyorum, seni de asla üzmek istemiyorum.Yanında olamayan birine daha fazla bağlanmanmanı istemiyorum..Bu yüzden daha fazla sürdürmeyelim bunu..Her daim yanında olabilecek, seni koruyabilecek birinin yanında olmasını özür dilerim.
Birbirimize bağlanmadan bunu yapmamız iyi olur.

Özür dilerim..

[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla biraz vakit geçiricem. akşam 8 gibi mutlaka buralarda olurum merak etme olur mu . çok öptüm ilaçlarını almayı unutma akşam gelince sorucam tamam mı ... :pXCm0: :dusistan:

---> Not Bırakalım

Sen tanıdığım en iyi kalpli insanlardan birisin.İçinde hiç kötülük yok gerçekten.Seni ilk gördüğümde tanışmayı çok istemiştim, tanıdıktan sonra birbirimizden hoşlandık.Ama bunu ileri taşımamız gerektiğini, forumda kalmaması gerektiğini ikimizde biliyorduk.Sana zamanında çok ulaşmaya çalıştım forum dışında ama hiç bi yerde bulamadım.Okuldaki öğrencilerden tut çalışan memura kadar sordum seni.Ama hiç biri tanımıyor seni.İleri boyuta taşımamız, birbirimize tam anlamıyla güvenmek için birbirimizden sürekli haber almamız şarttı, ama günlerce konuşmasak hiç merak etmiyoruz birbirimizi baksana şuna.

Böyle yapamıyorum, seni de asla üzmek istemiyorum.Yanında olamayan birine daha fazla bağlanmanmanı istemiyorum..Bu yüzden daha fazla sürdürmeyelim bunu..Her daim yanında olabilecek, seni koruyabilecek birinin yanında olmasını özür dilerim.

Özür dilerim..

[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

burda herkes bir sekilde birbiri ile gorusuyor, sizin bir tek gorusemiyorsunuz diye ayrilmaniz haksizlik ama :(
yetkililerle gorusun sizede iletisim adreslerinizi versinler. yazik degil mi? :(
herkes bir sekilde birbirini bulmus gorusuyor. sizde gorusebilirsiniz belki ozellikle ayni sehirde kaliyorsaniz eger.
cok uzuldum ya :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]'e not yazarken yukardaki yorumu gorunce moralim bozuldu.

neyse nerelerdesin sen faruk? yok furkan :)

---> Not Bırakalım

hmm hadii yaa bu ara zaten bozulma zamani bizim evdede bir sürü bozulan seyler var :)
ama iyi dileklerimi gönderiyorum sana :)
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]

---> Not Bırakalım

hmm hadii yaa bu ara zaten bozulma zamani bizim evdede bir sürü bozulan seyler var :)
ama iyi dileklerimi gönderiyorum sana :)
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]

Sagol Canim Benim Bende Sana Iyi Dileklerimi Yoluyorum :love3:

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] Ask Engel Tanimaz Pes Etmeyin Cok Yakisiyorsunuz Birbirinize

---> Not Bırakalım

[MENTION=23960]rock_[/MENTION]Soul :-( herkes uzuldu eminim vardir bir yol ...

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla biraz vakit geçiricem. akşam 8 gibi mutlaka buralarda olurum merak etme olur mu . çok öptüm ilaçlarını almayı unutma akşam gelince sorucam tamam mı ... :pXCm0: :dusistan:

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] iyi eglenceler diliyorum

---> Not Bırakalım

Özür dilerim..

@Ente

Görüşemiyo olabiliriz evet,ama ben seni gerçekten aklımdan çıkarmıyodum,ben sana güvenmiştim Anıl.
Onca uzaklığa,mesafeye,görüşememize rağmen ben seni sevmiştim.
Beni sorgulamak,kim olduğumu öğrenmek yerine beni sevmeyi deneseydin keske.
Aklıma gelenlerden korkmşumdur her zaman,gerçek olucağını bilirim çünkü,seninle ilgili olanlarda gerçek oldu maalesef.
Umarım mutsuzluktan ölürsün,sana tek diyeceğim bu.

---> Not Bırakalım

burda herkes bir sekilde birbiri ile gorusuyor, sizin bir tek gorusemiyorsunuz diye ayrilmaniz haksizlik ama :(
yetkililerle gorusun sizede iletisim adreslerinizi versinler. yazik degil mi? :(
herkes bir sekilde birbirini bulmus gorusuyor. sizde gorusebilirsiniz belki ozellikle ayni sehirde kaliyorsaniz eger.
cok uzuldum ya :(

Yapıcak bişey yok abla,benden vazgeçen birisi umrumda bile değil.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri