Her daim yanında olabilecek, seni koruyabilecek birinin yanında olmasını özür dilerim.
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] kayiplarsasin bakiyorumdaa nirelerdesiniz efenim
Konuşmak için bekledim ama gelmedin..Ben söyleyeceklerimi söyleyim.
Sen tanıdığım en iyi kalpli insanlardan birisin.İçinde hiç kötülük yok gerçekten.Seni ilk gördüğümde tanışmayı çok istemiştim, tanıdıktan sonra birbirimizden hoşlandık.Ama bunu ileri taşımamız gerektiğini, forumda kalmaması gerektiğini ikimizde biliyorduk.Sana zamanında çok ulaşmaya çalıştım forum dışında ama hiç bi yerde bulamadım.Okuldaki öğrencilerden tut çalışan memura kadar sordum seni.Ama hiç biri tanımıyor seni.İleri boyuta taşımamız, birbirimize tam anlamıyla güvenmek için birbirimizden sürekli haber almamız şarttı, ama günlerce konuşmasak hiç merak etmiyoruz birbirimizi baksana şuna.
Böyle yapamıyorum, seni de asla üzmek istemiyorum.Yanında olamayan birine daha fazla bağlanmanmanı istemiyorum..Bu yüzden daha fazla sürdürmeyelim bunu..Her daim yanında olabilecek, seni koruyabilecek birinin yanında olmasını özür dilerim.
Birbirimize bağlanmadan bunu yapmamız iyi olur.
Özür dilerim..
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]
hmm hadii yaa bu ara zaten bozulma zamani bizim evdede bir sürü bozulan seyler var
ama iyi dileklerimi gönderiyorum sana
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION]
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla biraz vakit geçiricem. akşam 8 gibi mutlaka buralarda olurum merak etme olur mu . çok öptüm ilaçlarını almayı unutma akşam gelince sorucam tamam mı ... XCm0: :dusistan:
Konuşmak için bekledim ama gelmedin..Ben söyleyeceklerimi söyleyim.
Sen tanıdığım en iyi kalpli insanlardan birisin.İçinde hiç kötülük yok gerçekten.Seni ilk gördüğümde tanışmayı çok istemiştim, tanıdıktan sonra birbirimizden hoşlandık.Ama bunu ileri taşımamız gerektiğini, forumda kalmaması gerektiğini ikimizde biliyorduk.Sana zamanında çok ulaşmaya çalıştım forum dışında ama hiç bi yerde bulamadım.Okuldaki öğrencilerden tut çalışan memura kadar sordum seni.Ama hiç biri tanımıyor seni.İleri boyuta taşımamız, birbirimize tam anlamıyla güvenmek için birbirimizden sürekli haber almamız şarttı, ama günlerce konuşmasak hiç merak etmiyoruz birbirimizi baksana şuna.
Böyle yapamıyorum, seni de asla üzmek istemiyorum.Yanında olamayan birine daha fazla bağlanmanmanı istemiyorum..Bu yüzden daha fazla sürdürmeyelim bunu..Her daim yanında olabilecek, seni koruyabilecek birinin yanında olmasını özür dilerim.
Birbirimize bağlanmadan bunu yapmamız iyi olur.
Özür dilerim..
@Ente
burda herkes bir sekilde birbiri ile gorusuyor, sizin bir tek gorusemiyorsunuz diye ayrilmaniz haksizlik ama
yetkililerle gorusun sizede iletisim adreslerinizi versinler. yazik degil mi?
herkes bir sekilde birbirini bulmus gorusuyor. sizde gorusebilirsiniz belki ozellikle ayni sehirde kaliyorsaniz eger.
cok uzuldum ya
Yapıcak bişey yok abla,benden vazgeçen birisi umrumda bile değil.
sende haklisin.
Diyecek bişey yok,asma yüzünü bak ben asıyo muyum ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.