Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] şimdiye kadar seni bekledim gelmedin ben çıkıyorum iyi geceler sana

meleğim sorma başıma gelenleri.arkadaşım aradı acil onun yanına gittim işten çıkar çıkmaz.neyse onun sorununu hallettik eve gelirken otobüs bozuldu yolda kaldık.bir saatten fazla yağmurda yürümek zorunda kaldık arkadaşla.Allah'tan üstümde montum vardı da fazla ıslanmadım.beklettiğim için çok özür dilerim bi tanem ... :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben işe gidiyorum.Allah'a emanet ol seni çok özliycem akşama kadar ama yapabileceğim bir şey yok malesef.çok öptüm ... :Hjte7:

---> Not Bırakalım

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Nerdesin sen ya.Çok fazla uzak kaldık.Hiç bi umudum kalmadı benim..

---> Not Bırakalım

meleğim sorma başıma gelenleri.arkadaşım aradı acil onun yanına gittim işten çıkar çıkmaz.neyse onun sorununu hallettik eve gelirken otobüs bozuldu yolda kaldık.bir saatten fazla yağmurda yürümek zorunda kaldık arkadaşla.Allah'tan üstümde montum vardı da fazla ıslanmadım.beklettiğim için çok özür dilerim bi tanem ... :(

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] iyi geceler yaşadıklarına üzüldüm özrünü kabul etmiyorum bir daha olursa bu defa çok zor affederim demiştim dimi

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] çok hastayım oturamıyorum kendini affettirmeyi düşünüyomusun

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben işe gidiyorum.ilaçlarını almayı unutma akşam gelince sorucam bak ona göre.çok öpüldün ... :Hjte7:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

Seninle bişey konuşmam gerek.
Yarın akşam 9 da burda olur musun ?
Ya da gün içinde sen uygun bi saat yazarsın buraya, ama mutlaka gel.

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım ben işe gidiyorum. kendine iyi bak akşam görüşmek dileklerimle.çok öptüm ... :Hjte7: :pXCm0:

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] bir haftadır konyadaydim dün geldim ama burda aksayan islerimle uğraşıyorum :)
[MENTION=156736]quLDeniz[/MENTION] ozlenmek güzel geldim gülümdenizim :love3:

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] teşekkür ederim canım.

[MENTION=157575]She`[/MENTION] hoş geldin. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri