Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Canım iyi misin bir şey mi oldu? Bu kadar da aynı olmayalım ya benim de alıp başımı gitmem gerek sanırım. Gel gidelim senle uzaklara kız kıza kimse bize karışmadan. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Canım iyi misin bir şey mi oldu? Bu kadar da aynı olmayalım ya benim de alıp başımı gitmem gerek sanırım. Gel gidelim senle uzaklara kız kıza kimse bize karışmadan. :)

:)ben bastan beri diyorum bir cok kısım ayni diye :)) olur gel gidelim en iyisi :)
ne yaparsam ne kendime dogru geliyorsa karsi taraf kiriliyor artik ne düsüncegimi ne dogru bilmiyorum :/ iyi olmaya calisiyorum diyelim sen nasılsın canım :eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
Ben uzaklarda sayilirim :) ikinizde bana gelin :) annem babam Tr ye gittimi kacin bana gelin :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] seni cook iyi anlıyorum canım.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok iyi olur aslında ama orası da çok uzak. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] seviniyorum anlayan biri var beni de :)
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ,ben izmir sen izmir ehh bu durumda [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ya yesil ablaya ya bana caya buyrun gelebilirsiniz :))

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] seni cook iyi anlıyorum canım.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok iyi olur aslında ama orası da çok uzak. :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] seviniyorum anlayan biri var beni de :)
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ,ben izmir sen izmir ehh bu durumda [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ya yesil ablaya ya bana caya buyrun gelebilirsiniz :))

gelin ya izmirde kalmiyorum hollandada :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Hadi mazeretini kabul ettim ama imkanın olunca daha iyisini beklerim :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] şimdiye kadar seni bekledim gelmedin ben çıkıyorum iyi geceler sana

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri