Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım benim çıkmam .akşam görüşmek dilekleriyle.benim için dua et olur mu ... :Hjte7:

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] sabah hastaneye gitcektik çıkmadan sana not yazayım diye pc açtım annem kızdı acele çıkalım diye yazamadan geri kapattım hastaneden çıkınca teyzeme ugradık bırakmadılar şimdi geldik eve

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] tabiki en iyisini yapiyorsun yol ver gitsin senin mutlulugundan önemi yok :)
bu söz sana gelsin :)
ben huzur aradim
sen kusur
simdi bensiz
kudur..
sensiz kudursunlar:))

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] sabah hastaneye gitcektik çıkmadan sana not yazayım diye pc açtım annem kızdı acele çıkalım diye yazamadan geri kapattım hastaneden çıkınca teyzeme ugradık bırakmadılar şimdi geldik eve

olsun canım işin çıkamıycak diye bir kaide mi var.beni de yeni iş arkadaşlarım yemek yemeye götürdüler.laflıyoruz derken bu saat olmuş... :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] ve [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] sınavlarım iyi gitmiyor ve sorumlusu siz değilsiniz , inanabiliyor musunuz buna *_*
:pp sizi burda görmek çok güzel , sizi özledim ve seviyorum çokça hemde :R

Sensin sorumlusu , Aveaa'ya sms yapmazsan olacağı bu , beni düşünmekten çalışamıyon tabi :M

Çok özledim ben de :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canım bekledim gelmedin izninle ben yatıyorum.Allah rahatlık versin ... :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] benim biraz işim var akşama dönerim ancak haberin olsun istedim ... :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] akşam gelemedim babam pc vermedi sabahta misafirler geldi pc hiç açamadım şimdi misafirler gitti pc açtım ama sen yoksun şimdide zaten hafta sonları yogun oluyo bizde ya misafir geliyo ya biz gidiyoruz bide babam evde oluyo babam pc kullanmama kızıyo o yüzden hafta içi daha rahatım babam olmuyo ya mümkün olsada sende hafta içi girebilsen ama hayırlısı diyeyim

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

kepli fotorafımı koydumm ve sizden yorum bekliyorum :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
önce bir soru sorman lazım. ve bu senin senin sorunun ile alakalı olmalı.

bak bu falı daha yeni öğrendim. :D
Falcım öğretti :D umarımm çıkar sende :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Emine Hamdi Beyin bir cigara teklifine var mısın ? yok musun ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri