Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım başıma bela bi sosyoloji ödevlerim var . fırsat bulamıyorum buraya :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] tamam canim ALLAH kolaylik versin zihin acikligi versin, sen derslerini atlat burayada gelirsin, simdi buraya zaman ayirma kafani odevlerien ver canim. zaten merak edilecek onemli seyler yok burda :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] zaten önemli şeyleri senin gazeteden takip ediyorum :pp bişi kaçırdığımı düşünmüyorum :pp amin canım sağol (=

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] hıı bende erkenden uyandım sanki işe gidicem gibi bugun güzelim ev işlerimiz var :) görüşürz inş

---> Not Bırakalım

Hayatım benim..
Ben de seni özledim..
Yarın akşam 6 gibi konuşalım gelebilirsen.
Öptüm hadi, çok seviyorum seni :)
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

bir iki görmeyince hem merak ediyoruz hemde yoklugun hissediliyor işlerini bitirip çabucacık gelirsin inş :) kolay gelsin

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] teşekkür ederim canım yoklugumun hissedilmiş olmasına sevindim, bugun bu ihtiyarın dogum günü sebebi ile burada gibiyim...yarına Allah kerim) :love3:

---> Not Bırakalım

babandir ihtiyar...bari sonuna delikanli ekle be...ne kadar cimri bişi ciktin sen...
Babamda seninle yaşıt evet o da ihtiyar xD

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] sensiz zor baş edliyor xD

Bilirim canım öyle aksi huysuz inatcı bişeydir bu, ben yıllardır ne çekiyorum bi bilsen...kulagını benden başkası çekemez xD :3dth8:

rüyamda gördüm ben bide sabah sabah ya hayr olsun inşallah )

---> Not Bırakalım

Babamda seninle yaşıt evet o da ihtiyar xD

Bilirim canım öyle aksi huysuz inatcı bişeydir bu, ben yıllardır ne çekiyorum bi bilsen...kulagını benden başkası çekemez xD :3dth8:

rüyamda gördüm ben bide sabah sabah ya hayr olsun inşallah )

Benim için demiyor be ) forum icin dior sensiz baş edemioz die...
Hayr olsun nasil gördün ...yorumlat ))

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Kafam felaket vizeler beni çökertti ve sen yoksun :/

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri