---> Not Bırakalım
Öyle
[MENTION=158440]QwertBoss[/MENTION] tek başına gördüm seni biraz. xD
Öyle
[MENTION=158440]QwertBoss[/MENTION] tek başına gördüm seni biraz. xD
Sen benim için çok önemlisin biliyosun de mi.
Beni düşündüğünü, özlediğini, konuşamadığımız zamanlar üzüldüğünü, yanında olamadığım için bi eksiklik hissettiğini biliyorum.
Biliyorum çünkü bende bunları yaşıyorum ve hissediyorum.Seninle konuşamadığımız zamanlar sen benden hiç kopma olur mu, sen hep aklımdasın benim.Sakın benden uzaklaşma..
O imzana döktüğün yaşamak istediklerinin hepsini yaşıycaz seninle..Sadece bana biraz zaman ver olur mu hayatım..
Seni çok seviyorum..
@Ente
@Rock SouL ve @Ente
siz cok tatlisiniz ya. sizi takip ediyorum. forumun hic bir yerinde karsilikli yazismiyorsunuz.
ikinizde buraya girip birbirlnize mesaj atiyorsunuz. cok seviyeli cok guzel cok kibar kibar bir iliski yasiyorsunuz. gozume cok sevimli geliyorsunuz.
takip ediyorum yazdiklarinizida gozcu gibi olmayayim ama.
bakiyorum ente geliyor sana yaziyor gidiyor, sen geliyorsun enteye yaziyorsun. ama gercektende su sitede iliski yasanlarin en sevimlisisiniz.
hem cok sevimli hem ne bilim cok degisik. cok hosuma gidiyor.
insaALLAH hep boyle mutlu olur, insaALLAH hep boyle sevgili ve saygili olursnuz
Çok teşekkür edeerimmm. :R
Umarım hep böyle devam eder,güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti :cy(19):
Bende canım. :eda:[MENTION=153273]Amor[/MENTION]
Arzuu,çok özledim senii. :Love3:
[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION] nerelerdesınız ??? bana mı denk gelmıyorsnuz anlamadım :s
[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] ve [MENTION=156106]Ente[/MENTION]
siz cok tatlisiniz ya. sizi takip ediyorum. forumun hic bir yerinde karsilikli yazismiyorsunuz.
ikinizde buraya girip birbirlnize mesaj atiyorsunuz. cok seviyeli cok guzel cok kibar kibar bir iliski yasiyorsunuz. gozume cok sevimli geliyorsunuz.
takip ediyorum yazdiklarinizida gozcu gibi olmayayim ama.
bakiyorum ente geliyor sana yaziyor gidiyor, sen geliyorsun enteye yaziyorsun. ama gercektende su sitede iliski yasanlarin en sevimlisisiniz.
hem cok sevimli hem ne bilim cok degisik. cok hosuma gidiyor.
insaALLAH hep boyle mutlu olur, insaALLAH hep boyle sevgili ve saygili olursnuz
Biliyorum canım..
Ama özledim ne yapayım. :uzgunkiz:
Neyse üzülme sen,seni çok seviyorum. :love3:
gecmıs olsun canım kotu bıse yoktur ınsalah?annem rahatsız o sebeple girmedim [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
Bende canım. :eda:
Hem denk gelemiyoruz, hem de ben bu ara çok nete girmiyorum. Olur ya arada soğursun netten, öyle bir durum balım.
gecmıs olsun canım kotu bıse yoktur ınsalah?
anladım canım hak verıyorum banada gelıyorlar arada bır
[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]
Çok üzülüyrsem gelir misin ki özledim artık eşşek. xD
Ben burdayım tatlım o yok. Ama iyi, arada geliyor oda. :R[MENTION=153273]Amor[/MENTION]
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Nelerdesiniz? Özlendiniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.