Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Hayatim bu hafta ikimizinde sinav haftasi :) pek ilgilenimiyorum seninle bu aralar ozur dilerim, cok ozledim seni, hep aklimdasin..
Derslerine iyi calis kendine de cok dikkat et, havalar soguyor bak usutup napma.

Seni cok seviyorum, optum.. :)
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION] özledım be dostum , mavişim , kardeşim , abimm kısaca herşey :) neler yaparsın evlilik nasıl gıder yengemle mutluluğun nasıl sen nasılsın.. meraklardayım haber alamaz oldum umarm bir gun girerde görursun bunu dostum. haberlerını beklıyorum ve ben yeğen istiyorum xD
neyse Rabbım Evınıze huzur versın hep yengmle bır yastıkta kocayın inşAllah :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Bekledim ama gelmedin,sonra görüşürüz artık.
Öptüm.

---> Not Bırakalım

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Bekledim ama gelmedin,sonra görüşürüz artık.
Öptüm.

---> Not Bırakalım

Kopyaladim nikini :)
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] seni seviyorum kardesim benim...

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] cok ozledim seni ve sohbetini nerdesin?:(
Sen bu kardesini yalniz niye birakiyon? :(

---> Not Bırakalım

@ She` tahmin ettigini banada soyle merak ettim :)
Zaten gecenlerde surekli kime kizdiginida soylemedin. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] yukarda etiketleyememissim ya senin nikinide kopyaladim. soyle klavyede olan harf yada ifadeleri secmezler beni sira kosarlar. Ben yasli bir baynim yirmayin beni ya hu! :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] yok yok benlik bi durum değil. Bi konunda görmüştüm sadece ondan öyle söyledim :)

---> Not Bırakalım

Ay bu nee xD
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben takip ediyorum seni o iş geçti şimdi yenileri var hedefimde xD

---> Not Bırakalım

Ay bu nee xD
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben takip ediyorum seni o iş geçti şimdi yenileri var hedefimde xD

Kizim sen gencsin :) ben eski.nesil hihihi :)
Kim var desemde soylemezsin tabi :) bak farkinda olmadan sende baskalarinin.hedefinde olursun dikkat et :)

Valla kimseye karismamak en guzeli. Karismiyorum kimseye de......
Ha konu acikdiysa cok sevdigim kisi bile olsa yorumumu yaparim herkes yapar zaten. Ama Boyle geyik bolumunde kimseyle bir derdim yok
Bosver seninde olmasin. Forumdan gitmeni Istemem canim.
Neyse nerden ne konuya gectim :) ilahi ben :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] az kaldı nisanim olsun girmem zaten.. Bunda 5 parmagimi geçmez değerli insanlar. diğerlerine önemli değil açıkçası :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] az kaldı nisanim olsun girmem zaten.. Bunda 5 parmagimi geçmez değerli insanlar. diğerlerine önemli değil açıkçası :)

Anladim canim hayirmisi olsun hakkindan. Ben senin icin o 5in icindemiyim bilmiyorum ama olsamda olmasamda sen benim icin, benim degerliler listemdesin canim.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION]
Hepi topu bu kadarsiniz yüreğimde...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri