Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156106]Ente[/MENTION] hayır canım unutur muyum. :eda:
Bu ara yazamadım pek ondan öyle oldu. :H

---> Not Bırakalım

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Ama özledim ben seni yaa :M
Nerdesin aşk :M

---> Not Bırakalım

Ama kapanıyo cafe nerdesin sen.. :(
Seni çok seviyorum, vizelere çalışmam lazım bu aralar gelemiyorum, özür dilerim.
[MENTION=156106]Ente[/MENTION].

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Burda felaket bir yağmur var, sabah kalktım sırılsıklam oldum resmen monta, bota, şemsiyeye, şapkaya rağmen. Zaten iyileşememiştim, öksürük tuttu mu beni bir güzel.. Zaten ciğerlerim çıkacak gibiydi biliyorsun işte. Hatun dedi ki, canım sen istersen bi doktora git ordan da eve geç dinlen. Yarına iyi olmazsan yarında gelme. Ben böyle bir insanı birdaha nerden bulacağım bilmiyorum. Çıktım işten, DÇ geldi. Doktora gittik, antibiyotik filan işte tekrar. Şuan eve geldim daha iyi hissediyorum kendimi balım..

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ne bu geçmez bişey ya sigarayı az iç :) yarına bol bol görüşelim o zaman iyi dinlenmeler balım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Çok hassas bir bünye. Hastalanınca da kolay atlatamıyor. Bende böyle olmak istemem. O değil, paramdan kesiliyor gitmiyorum gitmiyorum.. Neyse sıkıntı yok ne diyeyim. Sigarayıda az içeyim diyorum, sabah 6 buçuktan bu yana 1 paketi körüklemişim. Neyse notebook kucağımda, yatarak dinleniyorum bakalım. Görüşelim hatun yarın, tamam :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=156106]Ente[/MENTION] teşekkürler umarım hayırlı olur :50:

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] sen okuma. xD

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] geri döööööön. :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri