Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] birisinin yureginde oldugunu bilmek kadar baska Guzel bir duygu dah yok.inan. sevgiden ote insana kendini iyi hissettiren baska bir duygu yok.

Bende seni cok.seviyorum canim.

---> Not Bırakalım

[MENTION=42515]She[/MENTION] Yüreğimde olan bir insanın, yüreğinde olduğunu bilmek ne güzeldir :) Neden avatarın yok, neden off'sun forumda.. Gidici misin yoksa? Asla istemem böyle birşeyi. Ama Nilimin dediği gibi kafanı dağıtman gerekiyorsa dağıt, fakat geri gel..

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] buyur ablası şimdi gördüm ama mod sohbetten sor istersen)

[MENTION=42515]She[/MENTION] sende degerlisn ve seviliyorsun canım

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] abla sen gecenlerde bı vıdeo hazırlamıstınya onu nasıl foruma yukledın acaba oğrenebılırmyım yada hangı sıteden upload ettın vıdeoyu

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] abla sen gecenlerde bı vıdeo hazırlamıstınya onu nasıl foruma yukledın acaba oğrenebılırmyım yada hangı sıteden upload ettın vıdeoyu

Youtube a üye oldum oraya yükledim önce. Ordan klasik video nasıl paylaşıyorsan buraya öyle yükledim. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] mucuksssssssssssss ben girdigimde sen yoksun hec :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] bu tosya pirincinden hiç haber yok mu :/

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] sınavları var şu an. :) Herkese selamı var bu arada. Ben demeyi unutuyorum. :Ü

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sende çok selam söyle, fazla açmasın arayı balım :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] son buğra repledi sanırım onun marifeti arap bacinin :pp

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] Görüşürüz o zaman, sıradan herkese vereyim bari :) Dikkat et kendine.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri