Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] canım bu aralar pek müsait olamıyorum
akşamları yorgunluk çöküyor aklımdasın
seninle sohbet etmeyi özledim
+seviliyorsun :)

---> Not Bırakalım

GAP.SAMSUNG.ZARA ve ZEGNA

bu markalardan teklif geldi 2siyle bugun görüşücem eğer zegnaya girersem 6-7bin lira maaştan bahsediyolar aldıgım en iyi teklif bu sanırım diğerleri max 2500 zegnaya agırlık vereyim :D
vaybee paraya bak .benide model olarak alın cok guzel yüz hatlarim var :D

---> Not Bırakalım

evde cocuklar pcnin başında görüyor insanlar birbirlerini seviyor onlarında canı cekiyor baba diyor bizi niye kimse sevmiyor diyor bizide birileri sevsin diyor :D

---> Not Bırakalım

zegna beni alsn ben bu forumu satın alıcam hehehe :p şaka şaka gold üyelik alcam önce böyle güzel foruma faydamız dokunsun
rich rich seni bundan boyle sana 'rich rich' diyecem zengin adam ,zenginlik nasil bir duygu heehe bu arada özel universite okuyosundur sen simdi istedigi bolumu zenginligin en iyi yonu bu olsa gerek :) al al rich rich yakinda forumuda alirsin valla hahah benide mod yap tabi ilk bani ben yemesem :D :D

---> Not Bırakalım

rich rich seni bundan boyle sana 'rich rich' diyecem zengin adam ,zenginlik nasil bir duygu heehe bu arada özel universite okuyosundur sen simdi istedigi bolumu zenginligin en iyi yonu bu olsa gerek :) al al rich rich yakinda forumuda alirsin valla hahah benide mod yap tabi ilk bani ben yemesem :D :D

HAHAHA :D atışmalar geride kaldı artık zenginlik nasıl bi duygu şöyle anlatayım ;

çok dipten en alt tabakadan işçi sınıfından geldiğim için (hala işçi sayılırım parası fazla sadece) güzel bi duygu elbet inanan herkesin başarıya ulasacagını düşünüyorum daha hepimizin yaşı genç evlilik vs hiç birşey kariyerinizi etkilemez umarım :)

---> Not Bırakalım

richie pich tagım var zaten hehe

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Not Bırakalım

HAHAHA :D atışmalar geride kaldı artık zenginlik nasıl bi duygu şöyle anlatayım ;

çok dipten en alt tabakadan işçi sınıfından geldiğim için (hala işçi sayılırım parası fazla sadece) güzel bi duygu elbet inanan herkesin başarıya ulasacagını düşünüyorum daha hepimizin yaşı genç evlilik vs hiç birşey kariyerinizi etkilemez umarım :)

tabi her is oyle tekstil isi iyimis yaa bende bir el atayim :)

---> Not Bırakalım

samsunga kabul edilme sevinci !

tweettarda 240 fav alıp 1 takipci bile kasamamanın verdiği üzüntü

---> Not Bırakalım

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION]

İletişim Adresi Vermek Kesinlikle Yasak. Lütfen Daha Dikkatli Olalım :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri