Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Allah seni güldürdün valla hahaha
haklısın ama :D

ciddi ciddi zenginler kolay ölmez hacım daha cok örnek var aklıma gelmiyo ünlü kişiler nerdeyse kanserden bile ölmüyor :) en yakınlarımdan amcam bile acıbademde tedavi oldu kanserden kurtuldu . dayım ise devlet hastahanesinde can verdi :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] paran varsa en iyi tedavileri görüyorsun hacım

---> Not Bırakalım

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] paran varsa en iyi tedavileri görüyorsun hacım

Parası olan bi kardeşiniz olarak şunu söylebilirimki .
Para ile alınamayacak olan tek şey ruh ve akıl saglıgı :) o kadar para gitti sahte hacıya hocaya hiç biri düzeltemedi :D eski dr sevgilim hariç

---> Not Bırakalım

[MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION] geliyorsunda ben mi denk gelemiyorum...

---> Not Bırakalım

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] kayınvalidem rahatsız gülüm bizde kalıyor onunla ilgileniyorum..
Aklımdasınız..

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
Aşırı derecede özlenmektesiniz :R
Sizi çoook seviyorummmm
:R

---> Not Bırakalım

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] kayınvalidem rahatsız gülüm bizde kalıyor onunla ilgileniyorum..
Aklımdasınız..

hmm anladım bitanem geçmiş olsun

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] yavrum seninle hergün konuşuyoruz,sevgilim olsan bu kadar konuşurduk yani hahaha
ama forumdaki yokluğun çok belli gel artık...

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sende özleniyorsun melegimmm her saniye her dakikaaa hemdeeee konusmadikmii :)
Sensiz Bir dünya olmasin hic <3
seni cok ama cok seviyorummm
<3

---> Not Bırakalım

beni bile hemen aranıza kabul ettiniz teşekkürler ama bence yanlıs bi olay :) umarım kötü kişilerle karsılasmazsın ablacım iyi şeyler hakettiğini düşünüyorum

oyle deme yaa seni dislamayizki sonucta hala dogruyu aramaya calisan bir insansin herkesin dusuncesi,bakis acisi ,fikirleri bir olamaz.Senin oldugun gibi severiz.Benim burada sasiran sey ne biliyor musun hic konusmadigim insanlarin hakkimda yorum yapmasi hic mi isin yok burada varligim birilerini rahatsiz ediyor sanirim.Elbette burada cok sucak insanlar var ama ben co cabuk uzulurum hani kendimi sizlere net yansitamasam dahi bana o kelimeyi soyleme gucunu nerden aliyorsunuz yaa seninde iyi seyler hakettigini dusunuyorum tesekur ederim.Benimde bir ateist hocam vardi oruc tutardi cok iyi bir insandi hic kotu yonunu gormedim saygiliydi basta ne inanir inanmasada dahi humanisti bu cok guzel..Cok sicakkanlisin ama senle tartismasam cok iyi olacak bas edemessin yani hihi

---> Not Bırakalım

oyle deme yaa seni dislamayizki sonucta hala dogruyu aramaya calisan bir insansin herkesin dusuncesi,bakis acisi ,fikirleri bir olamaz.Senin oldugun gibi severiz.Benim burada sasiran sey ne biliyor musun hic konusmadigim insanlarin hakkimda yorum yapmasi hic mi isin yok burada varligim birilerini rahatsiz ediyor sanirim.Elbette burada cok sucak insanlar var ama ben co cabuk uzulurum hani kendimi sizlere net yansitamasam dahi bana o kelimeyi soyleme gucunu nerden aliyorsunuz yaa seninde iyi seyler hakettigini dusunuyorum tesekur ederim.Benimde bir ateist hocam vardi oruc tutardi cok iyi bir insandi hic kotu yonunu gormedim saygiliydi basta ne inanir inanmasada dahi humanisti bu cok guzel..Cok sicakkanlisin ama senle tartismasam cok iyi olacak bas edemessin yani hihi

farkındayım baş edemem :D tartısmadan kacan bi yapım var ama ateistlerde cok iyi insalardır ya

---> Not Bırakalım

Seninde kabuldür oruç namazın
Hıçkırırsan tutulmuyor boğazın
Mikrofonsuzda gür çıkar avazın
Klorak satanlara benziyirsen
Klorak satanlara benziyirsen
Acayip hayvanlara benziyirsen

Senin görünüşün güya yahşımıdır
Alacalı yüzünde şah matmıdır
Bir özüne bak başın yuvarlakmıdır
51 ekranlara benziyirsen
51 ekranlara benziyirsen

---> Not Bırakalım

GAP.SAMSUNG.ZARA ve ZEGNA

bu markalardan teklif geldi 2siyle bugun görüşücem eğer zegnaya girersem 6-7bin lira maaştan bahsediyolar aldıgım en iyi teklif bu sanırım diğerleri max 2500 zegnaya agırlık vereyim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri