Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Seni seviyorum... Kalbimde dualarimda seninle. Başarılar sevdiğim <3

GT-S7560 cihazımdan gönderildi

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Ayrıyetten yazayım ben de seni çoook seviyorum canım sevgilim.

---> Not Bırakalım

elestrilere açığım yalnız beni gururumu beni incitcekse,kisiligime hakaretse bana açıklamasiyla birlikte yazsin şu sebepten diye diyende sorumlu dediginden ortaya atip kacmalari sevmem bilinesin.Bende sinirlenirim bende insanim saygi+sevgi olduktan sonra tartisirim konusurum herkesle..
dipnot: sanirim tanimadigim samimiyetim olmadigin insanlarla konusmasam iyi olacak.Nadir kisilerle konusma karari aldim.Hakkimdaki dusunceleriniz ne olursa olsun ama beni incitmeyin lutfen cok hassas biriyim.
iyi forumlar..

---> Not Bırakalım

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] xD

1234973_151819745024951_1051278691_n.jpg

---> Not Bırakalım

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] xD

1234973_151819745024951_1051278691_n.jpg

:D:D:D:D:D:D:D:D:D: hahaha zenginler kolay ölmez bknz; ibrahim tatlıses

kendisi bizim caddede oturuyordu vurulmadan evvel. o aklıma geliyo zengin diyince adam nerdeyse yere basmıyordu korumalardan bende öyle olcam alıcam eşşeği vurucam kırbacı zaten ceketim ile ibrahim tatlısese yaklastıgımın farkındayım bknz ; GOTCHA nın avatarı

---> Not Bırakalım

elestrilere açığım yalnız beni gururumu beni incitcekse,kisiligime hakaretse bana açıklamasiyla birlikte yazsin şu sebepten diye diyende sorumlu dediginden ortaya atip kacmalari sevmem bilinesin.Bende sinirlenirim bende insanim saygi+sevgi olduktan sonra tartisirim konusurum herkesle..
dipnot: sanirim tanimadigim samimiyetim olmadigin insanlarla konusmasam iyi olacak.Nadir kisilerle konusma karari aldim.Hakkimdaki dusunceleriniz ne olursa olsun ama beni incitmeyin lutfen cok hassas biriyim.
iyi forumlar..

beni bile hemen aranıza kabul ettiniz teşekkürler ama bence yanlıs bi olay :) umarım kötü kişilerle karsılasmazsın ablacım iyi şeyler hakettiğini düşünüyorum

---> Not Bırakalım

:D:D:D:D:D:D:D:D:D: hahaha zenginler kolay ölmez bknz; ibrahim tatlıses

kendisi bizim caddede oturuyordu vurulmadan evvel. o aklıma geliyo zengin diyince adam nerdeyse yere basmıyordu korumalardan bende öyle olcam alıcam eşşeği vurucam kırbacı zaten ceketim ile ibrahim tatlısese yaklastıgımın farkındayım bknz ; GOTCHA nın avatarı

Allah seni güldürdün valla hahaha
haklısın ama :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri