Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=162261]XPeke[/MENTION] nerelerdesiiin :eek:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

aydın hakkında soruların olursa bana yaz.
ben giderim oraya sorarım ne nasıldır diye.

aydın arel gelişim bu üçü genelde aynı kafadan çalışan üniler.
kadir has %50 burs vermek gibibir olayı var. bu sene yapar mı bilmiyorum ama her sene yapıyor.
kültür bazı bölümlerinin puanları çok düüşük orada 75lik burs bile kapabilirsin.

sözel bölümde kemerburgaz üni puanları genelde düşük oluyor. ortadanda biraz gayretle 75 ve ya 100 bile alabilirsin.

---> Not Bırakalım

@Nymphadora

aydın hakkında soruların olursa bana yaz.
ben giderim oraya sorarım ne nasıldır diye.

aydın arel gelişim bu üçü genelde aynı kafadan çalışan üniler.
kadir has %50 burs vermek gibibir olayı var. bu sene yapar mı bilmiyorum ama her sene yapıyor.
kültür bazı bölümlerinin puanları çok düüşük orada 75lik burs bile kapabilirsin.

sözel bölümde kemerburgaz üni puanları genelde düşük oluyor. ortadanda biraz gayretle 75 ve ya 100 bile alabilirsin.

aydın üni. %100 burs almak istiyorum aslında iletişim fakültesine girebilirim belki çünkü ts-1 puanıyla alıyor. ama iletişim bölümündeki yerlere %75-%100 bursla girmek için almam gereken puanı öğrenirsem daha iyi olur. Lys'ye çalışıyorum eşek gibi.

diğer üniversitelerden hiçbi fikrim-haberim yok. yerlerini bilmiyorum açıkçası ama çalışıyorum dediğim gibi. :D

http://www.kemerburgaz.edu.tr/egiti...QMqwSZQQ==&ContentID=kmnBz7YCWkHDqaAkrJ284w==

kemerburgazınki bu çocuk gelişimi dışında beni alan programı yok :D

---> Not Bırakalım

aydın üni. %100 burs almak istiyorum aslında iletişim fakültesine girebilirim belki çünkü ts-1 puanıyla alıyor. ama iletişim bölümündeki yerlere %75-%100 bursla girmek için almam gereken puanı öğrenirsem daha iyi olur. Lys'ye çalışıyorum eşek gibi.

diğer üniversitelerden hiçbi fikrim-haberim yok. yerlerini bilmiyorum açıkçası ama çalışıyorum dediğim gibi. :D

geçen seneki puanları nette olması lazım.

diğerleride isanbulda. özel olarak ve puanları düşük olan üniler bunlar. o yzdenn yazdım. araştır ve aklında olsun diye.

---> Not Bırakalım

geçen seneki puanları nette olması lazım.

diğerleride isanbulda. özel olarak ve puanları düşük olan üniler bunlar. o yzdenn yazdım. araştır ve aklında olsun diye.
araştırıyoruuum arel üni. %50 bursla edebiyat ya da gazeteciliğe girebilirim, ama fiyatlarına bakmam gerek %75 neden yok ki ya :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] abi at diye diye kendimi at resimlerinde bulur oldum hahaha

1920283_599580596779602_2135735139_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri