Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Duyduğum En Ufak Bilgide Sana Tekrar Dönerim..

Kolay Gelsin

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329][/MENTION] geçen yılın sosyal bilimler lys kitapçığını çözüyorum şu an ve acayip tırstım. ygs geçen sene zordu [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] bu sene kolay olur dedi ve öyle oldu. lys'de şu an çözdüğüm ilk 4 soru çok basit bu sınav böyle kolay geçtiyse bu sene bize kazık soracaklar demektir. :/

lysde edebiyat çıkmış sorularını çözdüm ben son 50 yılın. o sorulaara muhakkak bak derim. havuzdan alıncak sorular. senin için faydalı olur.
merak etmeeee lysyide sen bir çırpıda atlatcaksın. ve istanbula geliceksin inş :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] kız nerelerdesin msjda atmıyorsun artık meraklanmaya basladım.... gelırsen yazmadan gecme :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] istanbul aydın üni. düşünüyorum la. neden puanlar o kadar düşük? xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Allah mutluluğumuzu arttırsın kuzum.

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] vakıf üni.'ymiş. kendi sorumu cevapladım. :I puana göre bi bölüm var kafam da bakıcaz artık. xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] illa istanbul da vakif üniversitesi diyosan önceliğin Bahçeşehir olsun :D

---> Not Bırakalım

@Morpheuses la girdik sınava napıcam neye çalışıcam daha :D istanbul aydın üni. istiyom ben ya, ilk 100 e girince %100 burs veriyorlar galiba. tavan puanla falan gidersem ilk yüze girer miyim la hiç anlamıyom bu işlerden. xD ben yarın rehberlikçiden bi randevu alayım. xD çoh hoşuma kaçtı ora.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri