Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

benim için dua eden, içten güzel dileklerde bulunan tek kişisin şu hayatta. üstelik yüzünü şöyle gerçekte kanlı canlı göremediğim hâlde.
teşekkür ederim, duaların umarım kabul olur. gerçekten teşekkür ederim.

---> Not Bırakalım

olm atseveriz demem dalarım valla, zaten sinirlerim bozuk, gözlerim şiş
ağladım la napcan

---> Not Bırakalım

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] nerdesin la gomünist. Gel artıkta senle tartışak.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] bebeğim gel artık gırgır şamata yapalım :Ç

---> Not Bırakalım

Seviliyorsun [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]'m ;*

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Dön nasıl kimle nerdeysen Dön bizi biraz sevdiysen :D :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] küfür yok demiştim ama bebeğim ağzına biber sürcem amaa sen nasıl bişey oldun böyle 7 gün bekliycem seni artık napim :eda: :D ah alp ah :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Seni etiketlemekten sıkıldım gel artık hahaha

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] eski resimlere baktım daldım bi cigara yaktım resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelmee :D :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Bi sen varsın yanımda olan.
İyi ki de varsın.
Herkes gitsin kendi yoluna sen benle kal...

---> Not Bırakalım

[MENTION=164749]06059[/MENTION] coniy ggitme bi yere bak adalet buluyo yerini :D valla forumun espri kalitesi düşer gidersen :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] geçen yılın sosyal bilimler lys kitapçığını çözüyorum şu an ve acayip tırstım. ygs geçen sene zordu [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] bu sene kolay olur dedi ve öyle oldu. lys'de şu an çözdüğüm ilk 4 soru çok basit bu sınav böyle kolay geçtiyse bu sene bize kazık soracaklar demektir. :/

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Sorular Geçmiş Senelerde Çıkan Sorular Olacak. Havuzdan Alacaklar Soruları.

Yeni Soru Hazırlanmayacak. Dersaneler konusunda Ayrı düştükleri İçin OSYM Fem Dersanelerinden Soru Almayacak..

Bence Sen En kısa Zamanda Çıkmış Sorular kitapçığı Al ve Onu bol bol çöz ezberle bacım xD Ezbere dayalı eğitim sistemine geri dön :D

Bilmem kolay mı olur zor mu olur ama ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri