Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

@herodot nerdesin çok merak ediyorum ve çok üzülüyorum artık gelirmisin rica etsem levent

---> Not Bırakalım

@Stinko geçen ne saçmaladın ??? bişey biliosan söyle ağzında lafı dolandırma en uyuz olduğum işlerden birisini yapıyon.

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] hacı takılıyorum yaa :D ne atarlanıyorsun :D saçmalamak bizim işimiz :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] cıdden kafana takılan bişey varsa sorabilirsin :D her türlü yoruma açığım yeterki ağzında dolandırma lafı :D :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] seniii bitirmee planım bu hacıı :D laa yok bee dalgaaasına takılıyom :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] @[MENTION=11275]sevda[/MENTION] seli ozledim sizi nerelerdesiniz?

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] @[MENTION=11275]sevda[/MENTION] seli ozledim sizi nerelerdesiniz?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] herodotu bende çok özledim kaç tane not bıraktım forma girmiyo görmüyo sanırım telefonuda yok ulaşamıuorum çok üzülüyorum sen oldugun sürece formdayım demişti korkuyorum üzülüyorum forma girip bakıyorum yok üzülüp geri çıkıyorum acaba kimsede telefonu varmı bilmiyorumki

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] herodotu bende çok özledim kaç tane not bıraktım forma girmiyo görmüyo sanırım telefonuda yok ulaşamıuorum çok üzülüyorum sen oldugun sürece formdayım demişti korkuyorum üzülüyorum forma girip bakıyorum yok üzülüp geri çıkıyorum acaba kimsede telefonu varmı bilmiyorumki

birsey olmamistir, gitme sinyalini vermisti. ALLAHIN izniyle birsey yoktur, ins, gelir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri