Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kuzum sen iyi ki varsın vallaha ya. :) Canımsın sen benim canımm. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sende iyiki varsin canim iyiki tanistik :)sayende arkadasligin ölmedigini gördüm :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] oneeeeeeee laaaaaaa :D

qy7zt.jpg
[/url][/IMG]

---> Not Bırakalım

RaPizM^^
Evet bu yıl son :D sen de bitiriyorsun demek nasıl geçti bu kadar zaman ben senin ilk yılını hatırlıyorum xD
Dua edicem sana demek ikinci üniversite helal :D
Bana da dediler doğru dürüst bişi oku ama kafam almıyo yaşlandım xD

[MENTION=30807]RaPizM^^[/MENTION]
Etiketlemeyi unutmuşum dedim ya yaşlandım hahaha

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] 'cığım, bizim bu kopuk konusmalarımız nolcak bilemiyorum :)
Zaman çok hızlı akıp gidiyor, üniversite yılım göz acıp kapayıncaya kadar gecti. Biliyormusun mezun olunca öğrenciliğin kıymetini daha bi iyi anlıyorsun. Gelecek kaygısı yok cünkü, paran cebinde ekmek elden su gölden. Şimdi ise çabalaman lazım, heryere gitmen herkesle konusman lazım..
2.üniversite içinde Süleyman Demirel üni anestezi bölümünü tutturdum ama gidemicem sanırım. Okul bitince özel hastanelere cv'mi bırakmıstım bi tanesi geri dönüş yaptı bayramdan sonra oraya baslıcam nasipse. anlayacağın yalan oldu 2. üniversite :)
Bu yıl bir daha girmeye düsünüyorum sınava bu sefer uludağ üni.de bi bölüm tutturmaya calısıcam, hayırlısı :)
Duaların icin cok tesekkür ederim, benimde iyi dileklerim hep seninle :love3:

---> Not Bırakalım

Evet güzel günler çok çabuk geçer haklısın ama eninde sonunda biticekti. Önemli olan güzel bir işte tutunman. İnşallah dilediğin gibi olur ya da dilediğin bölümü kazanırsın. Ben de pek farklı değilim iş bulmak istiyorum bakıcaz. Seni anlıyorum yani. Hakkında hayırlısı..

---> Not Bırakalım

Evet güzel günler çok çabuk geçer haklısın ama eninde sonunda biticekti. Önemli olan güzel bir işte tutunman. İnşallah dilediğin gibi olur ya da dilediğin bölümü kazanırsın. Ben de pek farklı değilim iş bulmak istiyorum bakıcaz. Seni anlıyorum yani. Hakkında hayırlısı..

Umarm istediğin işi bulursun, Hersey kalbine göre olsun xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri