[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ablam özleniyorsunn.
:love3: Seviliosun Canim :cy(19):
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Herkes bir yana sen bir yana şu koca forumda :R
Sakin ama sakin oyle birsey yapayim deme... gercektende cok uzulurum...
Genel olarak herkes gittiginde hissedilmez ama birileri gittiginde mutlaka hisseden birileri olur.
Herkes herkesi ozlemez, varligini yoklugunu cogu kisi bilmez ama mutlaka ozel oldugun kisiler vardir. Sen ozelsin benim icin... sakin oyle birsey yapayim deme
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] da gitti... benim.icin ozel insanlardan biriydi... kardesimdi... gitmis hic haberim yok bile... daha gecen gun tartismalara yaziyordu zaten bir var olup bir yok oluyordu sandimki yine oyle... gelir diye bekliyorum bende ama gitmis. Cok uzuldum gitmesine. Sende uzme...
Ben gitmedim nerden cikardin bunu
Stinko dedi. Beni kandirmis [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Konuya yazmis stonkoda gitti diye. Bende gittin sandim... gitme bir yere olur mu?
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] olm niye kizdiriyosun ablami
Oy oy benide dusunurmus. tesekkur ettim ablacim gitmem bi yere
Ben sen gideceksin sandim sevdaseli.. yukarda yazdiklarimi sana yazmistim
Ama [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] giderse en az senin gitmene uzulecegim.kadar uzulurum. Sakin gitmesin...
Surda kac tane cook sevdigimiz insanlar varki?
En sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum ve heredot en sevdiklerim arasinda.
Bende sen yazdin sandim gidersem kimse hissetmez bile diye...
Hem sevdiklerinin hissetmesi yetmiyormu? Fark etmeyen insanlarda hissetmese ne olur ki?
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben gitmiyorum bitanem gidiyorum sanarak yazdıkların beni çok duygulandırdı gerçekten levent yazmış görünce çok üzüldüm alıntı yapıp cevap verdim canım benim yokluguma üizüleceksin biliyorum insanın seveni oldumu senin gibi olmalı yüregi güzelim benim çok teşekkür ederim
Sende gitme herodotta gitmesin
Sen de seviliyorsun ablam özletme kendini.
[MENTION=54437]ashli[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] [MENTION=157575]She`[/MENTION][MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] umarım herkes iyidir,foruma giriş yaptığımda etiketleri görünce mrb diyemeden çıkamadım Sevgiler ((Özlem dolu)) :love3: :eda:
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]
Bendee özLedim tatLımm :eda:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.