Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Benimle evlensen hiç sıkılmazsın sevgiliiim :)
Mesela; İtfaiyeyi ararız abi aşkımız alev alev
der kapatırız, polisi ararız biri beni öldüresiye
seviyor diye, sonra dışarı çıkarız pamuk şekeri
satan adamla dalga geçeriz pamuk şekerinde
pamuk yok diye, zillere basıp kaçabiliriz, kavga
ederiz kafana tabak fırlatırım sonra sen ortamı
yumuşatmak için beni gıdıklarsın güleriz, ne
olursa olsun ayrılmayızzz :)
Öyle yani eğleniriz ♥

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] eğer sana yazdığımı düşüyorsan vallaa değil :D
senii tanıyorumm sonuçta :D öyle bir insan değilsin sen :D
bu kız baya yenilerden :D
valla bak üstüne alınma sana asla kötü şey yazmamm :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]
Evet bi an öyle düşünmüştüm , sonra anladım sanırım , banaysa da canın sağolsun , orda sana bi yorum yapmadım bana gelen diğer yoruma yorum yaptım , çünkü ben yanlış bi şey yaptığımı düşünmüyorum
Teşekkür ederim açıklaman için , ve düşüncen için

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] zamanında dostluğunu paylaştığım birine bu şekilde bir pislik yapmak bana yakışmaz.
zaten dışarda bulduk birbirimizi kavgayıda ediyoruz :D sorun yok :D

---> Not Bırakalım

He iyi madem hakkınızda hayırlısı, bahsettiğin kişi tahmin ettiğim kişiyse ben de sevmiyorum benim yerime de et xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]
aminn talımm :D hahahah ama o değilll :D zamanında bir kızla kavga etiim bu sitede kii kız daha yeni mod olmuştu 2. gününde bıraktıı benim yüzünden başka sitelerde çok buluyorum nefret ettiklerimi :D :D

---> Not Bırakalım

Tahmin ettiğim kişiyi ne biliyon xD

Şaka bi yana hiçbi fikrim yok şu an, ama diğerini bulursan yap derim, görüşürüz uyarı almayalım şimdi iyi geceler xD

---> Not Bırakalım

Neden ki xD

Benimkiler genelde kişisel değil, öyle gelişini sevemiyom, önyargım kurusun xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]

bende bilmiyorum nedenini :D

şuana kadar 1 kişi kişisel oldu onunlada hadi düzelsin aram diye mesaj attım düşün nekadar iyi bir insanım :D laf soktuğun insanlardan anlıyorum zaten :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] bir gün burdan gidersem yokluğum hissedilmeyecek biliyorum

YANILIYOSUN BUNU SAKIN YAPMA LEVENT OLURMU

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Herkes bir yana sen bir yana şu koca forumda :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] bir gün burdan gidersem yokluğum hissedilmeyecek biliyorum

YANILIYOSUN BUNU SAKIN YAPMA LEVENT OLURMU

Sakin ama sakin oyle birsey yapayim deme... gercektende cok uzulurum...
Genel olarak herkes gittiginde hissedilmez ama birileri gittiginde mutlaka hisseden birileri olur.
Herkes herkesi ozlemez, varligini yoklugunu cogu kisi bilmez ama mutlaka ozel oldugun kisiler vardir. Sen ozelsin benim icin... sakin oyle birsey yapayim deme :(
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] da gitti... benim.icin ozel insanlardan biriydi... kardesimdi... gitmis hic haberim yok bile... daha gecen gun tartismalara yaziyordu zaten bir var olup bir yok oluyordu sandimki yine oyle... gelir diye bekliyorum bende ama gitmis. Cok uzuldum gitmesine. Sende uzme...

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] nerdesin çok üzülüyorum neden gelmiyosun kötü bişeylermi var

---> Not Bırakalım

Sakin ama sakin oyle birsey yapayim deme... gercektende cok uzulurum...
Genel olarak herkes gittiginde hissedilmez ama birileri gittiginde mutlaka hisseden birileri olur.
Herkes herkesi ozlemez, varligini yoklugunu cogu kisi bilmez ama mutlaka ozel oldugun kisiler vardir. Sen ozelsin benim icin... sakin oyle birsey yapayim deme :(
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] da gitti... benim.icin ozel insanlardan biriydi... kardesimdi... gitmis hic haberim yok bile... daha gecen gun tartismalara yaziyordu zaten bir var olup bir yok oluyordu sandimki yine oyle... gelir diye bekliyorum bende ama gitmis. Cok uzuldum gitmesine. Sende uzme...

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] nerdesin çok üzülüyorum neden gelmiyosun kötü bişeylermi var

Ben sen gideceksin sandim sevdaseli.. yukarda yazdiklarimi sana yazmistim
Ama [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] giderse en az senin gitmene uzulecegim.kadar uzulurum. Sakin gitmesin...
Surda kac tane cook sevdigimiz insanlar varki?
En sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum ve heredot en sevdiklerim arasinda. :(
Bende sen yazdin sandim gidersem kimse hissetmez bile diye...
Hem sevdiklerinin hissetmesi yetmiyormu? Fark etmeyen insanlarda hissetmese ne olur ki?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri