Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION], bise dicektimde burdan diyemem :(
Neyse kimsenij seni uzmesine izin verme. Nasilsin iyi misin?
Yengem derdiki hep. Kimseye efendim deme birgun gelir gercektende kendisini efendin sanar.

---> Not Bırakalım

Yeşil, günlüğünü karalamak istemedim, bu sebepten ötürü buradan iletiyorum.

gunlerimin sahidi "gunlugum", tam bir türkçe katliamı, değil mi! Düzeltiyorum, -Günlerimin şahidi "günlüğüm"-

---> Not Bırakalım

Yeşil, günlüğünü karalamak istemedim, bu sebepten ötürü buradan iletiyorum.

gunlerimin sahidi "gunlugum", tam bir türkçe katliamı, değil mi! Düzeltiyorum, -Günlerimin şahidi "günlüğüm"-

Senin yazdigin ve benim yazdigim arasindaki tek fark noktalar sanirim. Bende kendimden supelendim bian bukadar mi kotu turkcem diye. Korktum, kisacik cumleyi bile dogru kuramadim mi diye. :) turkce klavyem yok maalesef. Turkce karakter kullanamiyorum kardesim o yuzden.

Notunu yeni goruyorum kusura bakma.

---> Not Bırakalım

[MENTION=152458]leydi91[/MENTION] Forumaa ugra barısaaa bı selam vermee hee tüüü sanaa :D

ya barış hakketen evden girmiştim uzun zamandırda girmiyordum.açmadı bilgisayar:) hiçte bişey yapamadım dondu sürekli site.ondan bişey yazamandım yoksa seni online gördüm dedim şansım işte:aa20:
şimdi iş yerinden giripte yazıyorum:) evdende bi yolunu bulacam.ama senin kaç gibi forumda olduğun hakkında bi fikrim yok.bilsem iyi olurdu ona göre gelirdim:)
çok özledim sizlerle konuşmayı inşallah en yakın zamanda görüşmek ümidiyle byeee:gulegule:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
hmm bu kötü oluyor istee konusamiyorsun rahat,özel mesajlarda kapali ;/ ..
iyi olmak zorundayim,üzmeye calisan bir kac kisi olsada..dimdik ayaktayim :)
sende iyi ol ablam kim ne derse desin senin mutlulugundan önemli birsey yok hayatda..
cok dogru bir söz demis yengen :)sonuclandi mi gidiyormusun trye simdi?

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] merak ettim iste ben senden 10 gün önce doğmuşum xD hehe

---> Not Bırakalım

[MENTION=152458]leydi91[/MENTION] anladımmmm rabısss :D ben bos adamımm geneldeee burdayımmmmm :D

---> Not Bırakalım

hmm bu kötü oluyor istee konusamiyorsun rahat,özel mesajlarda kapali ;/ ..
iyi olmak zorundayim,üzmeye calisan bir kac kisi olsada..dimdik ayaktayim :)
sende iyi ol ablam kim ne derse desin senin mutlulugundan önemli birsey yok hayatda..
cok dogru bir söz demis yengen :)sonuclandi mi gidiyormusun trye simdi?

Evet canim kesin. Babamin tr deki emeklilik isini halledince gidecegiz. Bir kac ay icinde gideriz.
Hayirlisi, tr de is bukabilecekmiyim telasi sardi simdide beni.

---> Not Bırakalım

Ne güzel yerinde olmak isterdim :) zar zor günes görürken hergün görmeye gitmektesin :)
Hayirlisi olsun..bulursun ablam basta hemencecik bulunmaz bunu sende tahmin ediyordundur ama sen sıkma canını :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri