Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ben onemı olmadıgını bılıyordum yanlızca sen onemlıydın onun ıcın dedım :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Önemli degil ,Önemi yok derken basit bir konu es gec diyerek degildi Özürdilendinmi öyle denir diyebiliyorum baska birsey söyleniyorsa bilmiyorum..Bende Özürdilerim..

---> Not Bırakalım

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] La ne bu triplerr cıdden hıc hosuma gıtmez bırının bana boylee davranması sadece sana takılmak ıcın soyledımm yok öylee bır sey + Neysee kusurumaa bakmaaa bı hata ettıysek hadee ıyı geceler Artist

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bişi yok be bi an negatifleştim geçti. alınganım galiba biraz. neyse görüşürüz iyi geceler sana da

---> Not Bırakalım

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] yok öylee oyun bozanlıkkk ben görevimii yaptım sıraa sendeee + ben görmeden kaldırırsan bozuşuruzz :D

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] benn görevımıı yaptımm gardasss bırakmaa bu ısın pesınıı :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] özlediiiiim ,iyimisin arada sesin solugun ciksin :*
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablaciiiiiiim seni de özlediiiim burnumda tütüyorsuun iyimisin?

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Your welcome rica ederim, önemli değil anlamına gelir :D Kalıplaşmış olduğu için translate de doğrusu çıkmayabilir :D
Neyse ben followundayım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sonucta sen bensiz mutlusun bunu gormek yetıyor mutlulugum ıcın Ecem :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] yok öylee oyun bozanlıkkk ben görevimii yaptım sıraa sendeee + ben görmeden kaldırırsan bozuşuruzz :D

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] benn görevımıı yaptımm gardasss bırakmaa bu ısın pesınıı :D

ee ben görmedım kanki xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] ay evet yanlıs cevirdi diyorum ne demek istedi diye acıklama icin tesekkür ederim :I

---> Not Bırakalım

ben sensiz mensizi birak mutlu olmak zorundayim o beni ayakta tutan..
ve ben tek degilim dünyada ailem icin okulum icin sevdiklerim icin savasmaliyim
pes edemem,edersem ben ben olmam bu yüzden senli sensiz her türlü mutlu göreceksin ister istemez..tek gücüm o benim tek isigim ;)
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] özlediiiiim ,iyimisin arada sesin solugun ciksin :*
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablaciiiiiiim seni de özlediiiim burnumda tütüyorsuun iyimisin?

Bende özledim canim iyiyim nasil olayım. Oksurugum sürüyor ama iyi iste ne bilim. Kafam cok karisik tr ye temelli doncegiz galiba...

---> Not Bırakalım

hadi yaa gecmek bilmedi su öksürük .. en azindan yataklik bir durumun yok :)
aa ne kadar güzel haber bu böyle ..Hayirlisi olsun ablam :)
neden karisiksin ki ;/
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri