Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] o kadar uzun yazmanı gerektırcek bırsey yoktu mutlu oldugunu gormek sevındırıcı sadece :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] kendini hic kandirma ne yaptign ortada özür diledigin gibi basa dönelim olsun bitsin ;)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] bilmiyorum nere gidersek gidelim hep bir yanimiz yarim olacak. Hollandada oldugumuzda abim ablam eksik tr de oladugumuzda burdaki ablamlar eksik olacak :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ne ima etmeye calısıyorsun başa dönmek gıbı :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]

Dün yaptığın avatarlar için tekrar teşekkür ederim. Beğenmediğimi düşünme, kullanamamamın sebebi mobilden giriyorum. O yüzden yapamadım yani. Özür dilerim. En kısa zamanda kullanacağım.

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION]

Aaa yok önemli değil,Emine 'de üstüne alınmış size demedim üstünüse alınmayın.Başka birisi için demiştim. :)
Yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim.

---> Not Bırakalım

Çok çok iyi anlıyorum.. Bence arkadaşlığın dostluğun birlik olmanın önüne hiçbirşey geçmemeliydi..
Sizlere haksızlık yapılmış belliki.. konuyu bilmiyorum ama bu kadar sevilen insanlar boşuna sevdikleri insanları mekanı bırakıp gitmez..
Ben etiketlemeye devam edicem ama gelemezsen de bir gün seni anlarım..
Hiç de kızmam üzülürüm sadece..
Kendine iyi bak....

Teşekkürler Aslıcım , anlayacagını biliyordum...Gönüller bir olsun ne diyelim

Tekrar gelecekseniz beklerim ben sabırla. :love3::eda:
Malesef Arzucum..bu arada özlendin ve seviliyorsun :eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] özürdiledigin sonrasinda yapmam gereken asil sey susmakti yapamadim simdi yapiyorum susuyorum.. ;)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hadi yaa telefonlar kameralar var görüsürsünüz hele tatiller var bir sürü olumlu bakalim :/
vallah biz gitsek izmire herkes ordayken burayi pek takmam gibime geliyor .s

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sadece stres var kuzum zaman yaklaştıkça.
Başka bir şey şimdilik yok.

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] Burcun teraziymiş merak ettiğim eylül , ekim hangi ayda doğdun? bide kaçı merak ettim xD

---> Not Bırakalım

bensiz iyisin demene söyledim yanlis yere cekip durma cümlemi..
Özürdilerim yanlis anlamana sebep olduysam emre ;)
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Anliyorum guzum sen hep iyi düsün ki hersey iyi olsun bende öyle yapiyorum :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152458]leydi91[/MENTION] Forumaa ugra barısaaa bı selam vermee hee tüüü sanaa :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri