Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her gidişin bir öLüş ÖyLe derin öyle geniş Aç bu kaLbi gör bak seni sevmek neymiş!... bu kaçıncı pişmanLığım aLdanışım aşka Derya dibindeki yangınLar kadar vahimsin Keskin poyrazLar gibi soğuk zaLimsin! ''bu firar veda boyu sürer yokLuğun Heryer kor ateşten şimdi ibadet'' biLinmez ne kadar off dayanır yürek Ne güzeLdi o günLer! Ne büyüktü hayaLLer! SöyLe ne oLdu bitti şimdi değişti!
Gece daha da siyahlaşıyor Dört duvar karanlığın boğucu kollarında arıyorum sanki huzuru Yitikliğim bir kez daha hortlarken yattığı yerden kaderimin pis sırıtışı midemi bulandırıyor Gidin başımdan // Yalnız bırakın beni.. Yok mu sesimi duyan ?.. Yok mu akan bu kanı durduran ?!
Sana akıyorum çünkü 'hayatın uslanmaz ruhusun' sen. İşte ben bu ruha aşığım aslında. Seninle yenileniyorum seninle yüreğime çöreklenmiş ne kadar kötülük varsa arınıyorum. Sana akıyorum. Bütün coşkumla...
...Ve koşmaya başladım yalnızlığıma… Aklıma kavuştum yeniden ve mutsuzdum artık… Lakin; tercihim bu değildi!...Belki de bu yüzdendir ki; Mantıksız olan aslında aşktı… Yine de mutlu bir aşk yazısı yazmalıydı… Ama kalemim yazmıyordu Kim bilir; Belki de ustaların dediği gibiydi herşey; Yani; ”Mutlu aşk olmuyordu…”
Yeşile birazda maviye çalan odamda…. Adım adım çırılçıplak (d)üşüyorum Ciğerim nikotin tutukluğunda Biliyorum bu SON duman kırmızıya çalacak belkide orda kalacak… Düşünürken ölüyorum en intihar yerindeyim aklımın… Sonradan gelen beş para etmez mutluluklar gibi sonradan gidiyorum…. Bir oda dolusu çığlık içersinde.. ah!! bir uzansam şu pencereye haykıracak ne çok şeyim var oysa… ah bir kalksam… Hayat artık sana susuzluğunda susuyorum ve şimdi çok (T)uzagım…