Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl kapanır bu kanayan yara Nasıl anlatılır kisana bu hal? Terimde tuz gözyaşımda bal Bağdas kurar mısın soframa? Gözlerimde umut Yüreğimde aşk Ölümleri boşlayıp
Çıkartıp kalbimi koyacağım masaya. Al diyeceğim al ve git. Ellerimle sökeceğim kalbimi bedenimden kanlar damlarken masaya al diyeceğim. Eğer gidiyorsan bir yere bu kalbi de al öyle git.
Zaten aldın tüm kalbimi beynimi hücrelerimi kendine aşık ettin şimdi gideceksen bu kalbi bu et parçasını da al öyle git. Sensiz yaşabilirsem kalpsiz de yaşayabilirim.
Tek bir söz söyleme artık gitmek geçiyorsa aklından masadan kanları damlayan bu kalbi de al öyle git. Anlatamadıysam sözlerimle sana bu kalbi al yanına o anlatsın sana..
Susturabileceksen içindeki sesi kırılmayacaksa kolun kanadın kopmayacaksa papatyadan yaprakların al bu kalbi de öyle git. Senin için döktüğüm yıldız tozlarınınsana aşık ruhumun yazdığım tüm yazıların kaynağı bu kalbimdi onu da yanında götür ve öyle git.
beklemenin güzelliği kuşattı gecemi... Derin bir nefes çektim yosun kokulu özleminden…
Ay sustu
ıssızdı sahil yine… Ve hep toprak kokardı yağmur sonrası… Akşam sefaları boynunu büktüğünde deli bir rüzgara sarıldım. Dudaklarıma bir fısıltı dolandı. “Özlem biriktirilmemeli” dedim içimden. Yağmur dillendi gözlerimde… Ağladıkça yalnızlaşıyorum…
< " Bu qécé kraliçésiyim hayatımın başımda acılardan bir taç " > Küf kokan bir gece devriLiyor üzerime İçimdeki kentLer darmadağın DiLimde ısLatmaya kaLktığım cümLeLer hayatın akışında PişmanLıkLar ayak bağım keşkeLer için artık çok geç BeLki sabahLarım nedenLer iLe doLar taşar ve bir soru işareti oLurum kendimde BeLki de kıyametLer koparırım kendimde kim biLir İLikLerime kadar hissediyorum öLümü Ama korkmuyorum !..
...UmutsuzLuğu ihraç eden bir çok üLkenin Herhangi bir şehrinde bıraktım seni!...
İnzivaya çekiLmiş bu hikayenin hüzün doLu Tetiğini çoktan çektim.
. . Seni öLdüreLi çok oLdu . .
Şimdi benden de betersin! İyi ve güzeL Hakikate beL bağLamış saf diLLerden Bir habersin. Gazete manşetLerinde aristokrat bir ferman
OLurken öLüm iLanın karanLığın ardısıra.... . ÇığLıkLar ve uğuLtuLar eşLiğinde sevdamdır . . . .x [ UğurLadığım ] x. .
Ayrı seslere aldırmadan Ta başında gönle dur demek kolaydı..
Biz zor olanı seçtik
Bir bakış akılları yerinden aldı..Tam kamaşmaya alışmaya başlamışken.. Her şey birden karardı Saklayacak ne kaldı ?!
{ Hiç kimse ayırmaz sandık hep } ..Hiç kaçış yolu yok içim daraldı Çözümü olmayan düğümler Bir bir arttı.. Yolları ayırmayı kabullenmek Bizden bir şey kopardı Kaybedecek ne kaldı ?
Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş Bu yüzden senden harf harf kaçışım.
Yalnızlığıma esir düşüyorsun Bense kayboluyorum cümlelerinde.
Ve susuyorum sana avaz avazsusuyorum. Sende birikiyor içimin tüm sökülenleri Ben dipsiz bir kuyu oluyorum. ...Biriktiriyorum her harfimde seni... Şimdi yokluğa düşüyor zaman Ben bir adımda düşüyorum senden. Kuytularıma sokulma bırak bana uçurumlarımı Kalemimden azat et beni! ...Herkes konuştuğunu yazar bense sustuklarımı...
''O''nun edebiyat kitabının boş sayfalarında başlamıştı şairliğim.
..|[İmzasız]|.. Yazı yazmayı öğrendiğim günden beri;M'ler kuş'tu
S'ler yılan
E'ler salyangoz. Ve içimdeki delinin isteklerine hep boyun eğdi kalem. ..|[Kırmızı yazıyla han duvarlarına yazılmıştı kaderim!]|.. 'Aslımın haremliği verem etmişti beni diyardan diyara atılmıştım ben' ve beklemeyecekti 'şeytan bir günahı hasta sabahı' ..['O'nu beklediğim kadar]..
bikaç bişeyi kafama takmışım hiç sorma üstümün başımın kusuruna bakma
...[ Sensizliğe Henüz Alışamadım ]... Ne olur benim için huzuruna bozma ne derim ne söylerim diye hiç yorulma Gözlerin kalbindekini anlatıyor ...[ Sensizliğe Henüz Alışamadım ]... Eve dönünce beni düşünme senden son isteğim var tanıştığımız günü bile unut Aynadaki yüzünün karşılığı benim Gördün mü sevgilim Buna Sevda Diyorlar Uğrunda can veriyorlar