Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Ateşle Oynamaktan Küçük Yaşta Zevk Alırdım.. Hep Bir Yerimi Yakıncada Kızardım.. Şimdi Aynen Öyle İşte Ateşlerde Bir Yanım.. Kendime Kızdığımdandır Sende Hala Bir Yarım..
Kendine iyi bak İstanbul... Ben yine gidiyorum karasallıklara... Ben yokken şarkılar söyle insanlara... Ve yine unutma bu gidiş biletinin dönüş biletide var... Aldatma beni istanbul... Başka entrikalarla yüzyüze gelmek istemiyorum... Özleyeceğim seni İstanbul... Seni ve seni anlamdıran herşeyi özleyeceğim...
Hadi Bunlarin Hepsinin Üstesinden Gelir Insan .. Hepsine Alisir , zaman herseyin ilacidir.. Peki Ya Soranlara " A Y R I L D I K "demek Dayanirmi buna Deliler gibi Seven Bir Yürek . . . !
DüsüncelerinEnGüzeli ; Her Sabah uyandigimda O´nun Yanagina bir Öpücük kondurabilecegim .. O´na Sebepsizce Sarilip Diledigim gibi Kokusunu icime cekebilecegim.. O´na Yagmurlu Bir Gecede Sokagin Ortasinda avazim ciktigi kadar " SENI SEVIYORUM "diye Haykirabilecegim O´nu Soranlara Gögsüm Kabara Kabara " E S i M "diyebilecegim ..
Siz hic Sevgilinizin Ölmesini diledinizmi Yaradandan ? Ben D i l e d i m .. Cünkü Hep korktum .. Birgün Sevgimin azalmasindan Birgün Gercekten Sevmedigimi anlamaktan korktum Ve Sirf bu yüzden Sürekli kalbimi yokladim .. Her Defasinda Kalbim onun Adini söylemeseydi Ya Ben Kendi canima kiyardim .. Yada Dokunmaya bile kiyamadigim Sevgilimin Canina ..! Ve Ben Hergün Direniyorum Korkularima ..
Demislerdiki ; " Hayattan Ne Kadar Cok Sey Istersen Okadar Zor Gerceklesir " Ben Sadece Basimi Sevdigimin Gögsüne Yaslayip huzurlu bir Uyku diliyorum..<3 Söylermisin Bana Hayat .. " Cok Seymi Istiyorum " ?
SEVMEK .. Ne kadar kolay geliyor cogunuza(!) Peki ya Ömrünüzü Seviyorum dediginiz Insanin Ellerine Emanet etmek ? Asil Zor olan ne biliyormusunuz ? Geleceginizin olup olmadigini bilmediginiz Halde Inatla , Askla , Sevgiyle Sanki Bedeniniz kelepcelenmiste Siz Cirpiniyormuscasina´ Sadece O .. Sadece O`Diyebilmek .. Simdi Ben Ömrümün En Güzel Baharindaymisim .. Oysa Bilmiyorlarki Ben O´nunla Oldugum Her Gün Bir baska Baharindayim Hayatin .. <3
*** Öyle Güzel Hayaller kurardimki Geceleri .. En cokta Geceleri Cünkü Birtek Gecelerin Dili yoktu .. Geceler Ne Hayallerime karisirdi Nede Hayallerimi Imkansiz kilardi,Halimi Bir Gece Anlar, Bir Gece Dinlerdi! Oysa Ne Kadar Güzeldi Kücükken Hayal Kurmak .. Yada Ne kadar Kolaydi. Kücükken ZOR kelimesi bana yabanciydi ! Sanki Hersey Pembe Kurdaleli Elbiselerden ibaretti ..
Ben KORKTUM . . . Derinlerde bir yerde Hem onu kaybetmekten korktum Hemde Onunla Bir Ömür gecirmekten .. Kendimden Korktum aslinda hep . Onu üzmekten , Aglatmaktan ,Kirmaktan Ve en önemlisi Onu Hayal kirikligina ugratmaktan .. O hala bilmiyor ama , Ben Onun Hayallerindeki Kadar M ü k e m m e l biri degilim ..!
Siz Hic Gecenin Bir vakti uyanip telasla Duánizdan O´nu eksik ettiginiz icin Kendinizden Utandinizmi ? Dört Bir yaniniz Hüzün ile kapli iken Sevdiginizin Bir Tatli sözü sildimi Derdinizi , Hüznünüzü ve Kederinizi. . . ? Hem En Cok O´na Kizip .. En Cokta O´na Gülümsedinizmi ? Siz Hic O´nunla Yasamaktan .. Hemde O´nsuz kalmaktanK o r k t u n u z m u..?
Uzun Zamandir Aglamiyordum,Aglamak icin bir Sebep bulamiyordum. Sen Benimken Gözyaslari nasil Süzülebilirdiki Gözlerimden Yanaklarima ? Ancak ve ancak Sevincten,Huzurdan & A S K'tan Süzülebilirlerdi .. Oda Sadece Yüregime Serinlikverebilirdi ..
Y o k A n l a y a m i y o r u m kendimi kurtulmak istiyorum ben'ligimden gelde kurtar beni su hallerimden kurtar beni ucurumun kenarindan Bu son olsun ~son ~