Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Yazdığım bütün sözler asıyor kendini ölüyor söze düşürdüğüm büyü… Bütün sokak -köpeklerinin- gözyaşı yüzümde. İçime kim koydu bu intiharı? Elim kolum bağlandı ben hep sessiz ağlamaların kızı kaldım… Coşkularım nereye saklandı? Aşkın çocuğu hep acı…Hep acı…Bayram kalabalığı sokakları olmalıydı ömrümün. Ben gelmeden bütün mutlu yüzler dağıldı. Sen yalan söyledin Anne! …Hiçbir sevgili saçlarıma papatyalardan taç takmadı…
Adımı kininizle yıkadım...Aklar mı nefretiniz gülüşümü? Hadi! Suçsuzluğumu susturun yine...Hadi! Düşsüzlüğümü ağlatın her gece... Alın buda sigaram... Alın buda gülüşüm... Alın buda masalım... Hepsi diyeti gözlerinize bakmamın... Hepsi bedeli böylesine susmamın... Kent soysuzuyum biliyorum...Yine de... Hiçbirinizden af dilemiyorum... ...Varsınız...Varsınız ve masalsınız... Belki de en az bir masal kadar yalansınız... Ve ben; böylesine yalanken bile seviyorum sizi!
...Ya ben bir fazlalığım ya da var bir fazlalığım... Acıma yıkıldım ayaklarımdan beni bir vapura bağlayın; Okyanus
deniz aştırın.beni ona ulaştırın..pencereden sarkıtın düşsün gariplere paralarım!.. Ben sevmek sen tarzanca biliyorsun ''AŞK''ı bu yüzden çok sevdim seni ben.. Ey tertemiz ''Her Dilde Sev Beni Sen'' şiirimin gizli öznesi !... Adını sormasınlar bana söyleyemem!... . . . Benimsin SEN . . .
Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım!.. En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım. Zerrelerime İşler Ürperiş Hayatsa Kaplı Karanlığım!.. Ben Bana Kendim İçin Lazımım Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın
Manzaralarımı Beyazlara Boyayın!... Ben!... ... Bugün Ölebirim'' Şu an Ölebilirim''Her An Ölebilirim ...
Mayınlı bir sevda tarlasındayız İkimiz de yasaklıyız El ele ve korkarak yürüyoruz Korkumuz basacağımız Her adımda yeniden başlıyor Oysa mayınlar Ayağımızı kaldırınca patlıyor ~.~
Yakın bir tarih için imzalıyorum sonumu Zehirleyip dilimi sustururken gönlümü; Geç kalmışım konuşmalara... Anlatmaya çalışırken kendimi daha anlaşılmaz olmuşum. Yazdıkça susmuşum sustukça solmuşum... Yankısı susturulmuş bu öykünün Bir kimliği yok; Ziyadesiyle “yürek hasarı” ...
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. ..Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. ..
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...