Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
. .. .Rüzgarlı bir tepenin yamacındayım simdi. .. .
Kent suskun ve istasyonlar ayrılık için var bu sehirde(!)
. ... Imlası bozuk
üsümüs ve kirli bir cocuk olurum seni düsünürken. .. .
Ömrüme ilistirdigim martı lesleri yamalı bir geçmisi oynar(!)
. .. .Imtihanlar ve intiharlar üzerine kurulu hayatlardan. .. .
[Gecenin en serseri yanını alırım günceme]
. .. .Sesinin ardında yüzün sessiz bir tabanca gibi duruyor. .. .
. .. .Kendimi kötü kurulmuş bir cümle sanıyorum(!) Gece yüklü bir kamyon uykularımı solluyor. .. .
“Al hançerini gel” diyorum korkuyorsam namerdim. Düşür beni koynuna(!) Hırçın bir yalnızlığın ardından her dokunuş ateş olur sevgili Ve söndürülmüş yangınlarım olmadı hiç benim. . .. . Eskitilmiş sevdaların karları kaplamadı yürek dağlarımı. .. . Sen de gözlerimi yüreğine kapattığımda yanmaktan korkuyorsan “hiç gelme” diyeceğim de gökte bulmuşken seni; “yere inmek de niye” demekten alamıyorum kendimi… . .. . .. . Gözlerindeki sevdalı kervanlara yetişemesem de Bilirim ki yüreğinde olmak bir kadına verilmiş en büyük ödüldür(!)
kimler girdi saymadım. Sana ayrı bir yer verdim diğerlerinden Hataların yanlışların üzerinde durmadım. Hesapsızdır aşk bende kendiliğinden Denemen zaman kaybıdır
düşünme bile aklından geçirme Ne hayat bekler ne aşk
Her şeye bir kibrit çak .Kendini erit bende ~ benim adım aşk '' Hadi yaslan kalbime Nefesin nefesimde. Kendini rahat bırak~ benim adım aşk ''
Bugün Yine Herkesten Daha Güzelim Cünkü Bugün Yine Senin Varliginla uyandim Uykumdan . . .
Seni seviyorum
Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime
Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı
Haykırışı bu sevdiğim. Sana ulaşamasam da
Biliyorum ki zavallı kalbim Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun....
Yanımda oLsan ne farkediyor ki? Hiç tükenmiyor özLemin. AsLında bu duygumu anLatmaya özLem keLimesi yetersiz kaLıyor. Ve ben asıL buna şaşırıyorum. SeninLeyken biLe özLüyorsam Seni
Sensizken hissettiğim ne o zaman? Başka bir adı oLmaLı. Adı ne oLursa oLsun
sevmiyorum SensizLiği hiç.. DeLi bir aşk benimkisi. Sonu geLmeyecek bir tutku..