Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SeninLe beraber midemde ucusmaya basLayan keLebekLer öLüyor bugun birer birer ondan mı bu karın agrısı biLmiyorum içimde onLarca ceset var terkediLmiş bi mezarLık gibiyim. Sessiz , sedasız , öncesiz , sonrasız.. GözLerimde sagınak yagıs , içimde artçı şokLar var.. Ordan oraya vuruyorum kendimi de cıkmıyorsun içimden. Son tuttugum ipte kaydı gitti eLimden. Hata kimindi hiç biLmedim , biLemedim.
Hєrkєs "iLk" oLmak istєr, "ilk Aşk","ilk Öpücük".. Oysa "iLk" qєçicidir. Sahip oLduğunuz Hanqi "iLk..." haLa Sizin, ...yada sizinLє Düşündünüz mü? Oysa kimsєnin bєğєnmєdiği "Son" da durum farkLıdır. Ondan ötєsi yoktur. Hєyєcandan AvuçLarınızın tєrLєyєrєk Tuttuğu "iLk" єLLє dєğiL, qüvєnєrєk Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" єLLє qirєrsiniz mєzara.! Durup Tєkrar Düşündüğünüzdє ; "iLk" oLup yok oLmak mı? "Son" oLup Sonsuz oLmak mı iStєrdiniz. ??
En derinimdesin.. Bulamazlar seni orada Gelemezler yanına.. Yaşamımın her evresinde ol ...Hayatımın her saniyesinde hissedeyim sıcaklığını.. İmrendir herkesi Benim en yakınım ol.. Seni anlatmak isterdim ama sen herşeyinle içimdesin Bırakayımda hersey içimde kalsın..
Sevmelerin ardında gizlenmiş, kuralları olmayan oyunlardı Aşk dedikleri .. Hiç anlamadığım, kazanamadığım... Bir evcilik oyununun verdiği hazzın tadınahiç varamadım ..
Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken -Yalnızlık Durağından- Bir daha ne vakit kavuşulur ki kuşkusu . .. .Diken gibi battıysa da. .. . Yolcu yolunda gerekti (!) Gece kendinden geçmeden geçmeliydi bu iç kemiren kuşkulardan.. Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuş.. . .. .Yaşamış - Yaşlanmış hatta. .. . Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta.. Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı ?.. Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları bir solukta.. Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan . .. .Yine yol - Yine yolculuk. .. .
šöyle κac mašκe taκtın? [š e n ı š e v ı y o r u m] đerκen!
...[♥♥]... ...Sen gitsen göLgen peşinden geLir x Sana kapım hep açıktır Hiç çaLmadan gir!... ßize aşk Lazım ...ßize AŞK Lazım... AyrıLık değiL! . . .[ Sen ßenim Canı'm'sın ]. . . ...Ößür Yarı'm'sın yaßancı değiL...