Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...

sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin...çünkü sen KALPSİZSİNN

Bi düşün beni yarı yüreksiz dolunay gibi tam hareketsiz hedef olmadan aşkta emeksiz biri gül dolu biri çamur

Atalım bütün acıyı kalpten şüphen olmasın deli yürekten omuzumdaki iki melekten biri AŞK için biri HUZUR

yok öyle kolay kolay değil beni unutmak önce ağla bakalım geceler boyu zordur kurtulmak benden :)

уüzüмє вαкмαѕıη,αмα вıяαкмαѕıη ,σηυ αуαятмαѕıηℓαя вєηι уαкαη güηєş,σηυ ∂α уαкмαѕıη

<º))))><.·´¯`·.gök yüzündeki yıldız lar gibisin onlar kadar parlak ve çekicisin tek farkın var onlar binlerce sen bir tanesin<º))))><.·´¯`·.

éNqeLLeD!m Hayatı...ÇévR!m içi oLDuqumDa ßéN! qöRméSiN Dié....(*_*)

bu dünyada iki kör tanıyorum biri sen den başkasını görmeyen ben diğeri benim bir kızı görmeyen sen

@::::::::::::::::mad::::::::::::::::::mad:GöZlErİn BiR SeRsErİ KuRşUn GiBİ GöZlErİmİ VuRdU@::::::::::::::::::::mad:::::::::::::::::::::mad:

◄███▓▒░░ [... Ye$iLowa Time ...]░░▒▓███►

ஐ◄███▓▒░░ [... Ye$iLowa Time ...]░░▒▓███►ஐ

korkmadım yasaklardan korunmadım tuzaklardan ,,ama hep korktum güvenli kucaklardan....

kim demiş arkadaş uğruna ölmek zor, asıl uğruna ölünecek arkadaş bulmak zor

ѕıмαяıк ωє υкαℓуıм уєяι gєℓıη¢є ℓαƒı кσуαяıм αмα ¢σк нαѕѕαѕ ωє αℓıηgαηıм ¢σzємєѕѕıη вєηı zσя σℓαηℓαя∂αηıм...!!!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri