Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

ilk gördüğüm gözlerse gözlerin hiç gitme ilk tuttuğum ellerse ellerin beni bırakıp gitme ne olur aşkımm

sni dünler içn swmedim, dünler yaşanıp bitti... sni bugünler içn swmedim, bugünlerde bitecek... sni yarınlar içn swdim, çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!!!

♥ ßirgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

(¯`·._.·[°o. DONMUŞ SU AKAR MI? YANMIŞ KÜL YANAR MI? BENİM GÖZÜM SENİ GÖRMÜŞ BAŞKASINI BAKAR MI?.o°]·._.·´¯)

.Kırık bir kalbi alçıya alırsanız, herkes gelir imzasını atar.

Birtek ona gönderdiğin halde altına "toplu mesaj" yazmaktır çaresizlik.

seni severim seni sevenide severim ama şunu unutma seni benden çok seveni tarihten silerim

Unutulan Sey Zor Hatirlanir... Ben Seni Unutmadimki Hatirliyim!! ****<****>

maviler giyip denizim olur musun yeşilller giyip baharım olur musun eğer birgün nasip olursa beyazlar giyip benim olur musun

en seni UnutmaK icin sevmis oLsaYdım coKtan qemiDeKi kaPtana yeLken acTıRmazdım..

biR BiLsen.. Ne DenLi SeviLdiğini Ve ÖzLendiğini Ah BiR BiLsen SevgiLi.. Sahi ? Sen de Sevmiştin Beni DeğiL Mi..?

İlK qÖrÜşTe aŞkA İnAnIr MıSıN? YoKsA Bi KeRe dAhA ÖnÜnDeN qEçİm Mi?

tom ve jerry gibi olsak her gün kavga etsek ama hiç ayrılmasak

•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм .

qiden qider qittiqi qün biter b£n qid£ni d£qil qid£n b£ni ayb£d£r...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri