Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

Uzakta yanan bir ışık görürsen o ışık senin için yanan kalbindir <3

Kimileri seviyorum der ,çünkü ezberlemiştir.Kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir...

ilginçtir bayanlar hem yavru bir köpeğe hem de yakışıklı bir erkeğe verdikleri tepki hiç değişmez "ayy çok tatlı

düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim

ßénc!l!n ték!y!m Özü sözü ß!r olanı sévér!m sağım solum béll! olmaz k! g!tm€y!dé !y! ß!l!r!m

Suskunluğum seni yanıltmasın..Konuşursam kaldıramazsın..!

αякι ∂є∂ιğιη ℓαƒтα кαηкα ∂є∂ιğιη кαη∂α∂ıя..... νє αякι ∂є∂ιğιη υηυтυℓαηα кα∂αя кαηкα ∂є∂ιğιη мєzαяα кα∂αя∂ıя

Pamuk gibi prenses mi olur prenses dediğin taş gibi olur...!!!

Biliyorum sen güneşsin etrafında bir sürü gezegen var ama şunu bil ki ben de dünyayım hayat sadece bende varr

dostun olarak kabul ettiğin kişiyi ölçülü sev gün gelir düşmanın olur düşmanın olarak kabul ettiğin kişiye ölçülü kız gün gelir dostun olur

BiR sair ŞöYLe deMis sen giT aSk bana kaLsıN...BenDe DiYoRumMm.. Ben BuRdaYıM YaLaN AsKıN senDe KaLsınNn.....!

o)Zaman geçiyor bak.Unutma beni hakkımdır bak.Dünkü sevgili,bugün eskidi.Zaman geçiyor bak(o)

eğer beni bir gün unutursan öyle biriyle unut ki sana savurduğum kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur olsun

Aşk benim kimyamda sadece bir etki ben aşık olmamki benimki sadece etkiye tepki...

Kırmızı aşkı ifade eder ben seni görünce kıpkırmızı oluyorum sen hala farkedemiyorsun ya galiba renk körüsün!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri