---> Msn Nickleri (KISA!) Uzakta yanan bir ışık görürsen o ışık senin için yanan kalbindir <3
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #581 ---> Msn Nickleri (KISA!) Uzakta yanan bir ışık görürsen o ışık senin için yanan kalbindir <3
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #582 ---> Msn Nickleri (KISA!) çok büyük konuşuyosun bee caps lock açık galibaaaa
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #583 ---> Msn Nickleri (KISA!) Kimileri seviyorum der ,çünkü ezberlemiştir.Kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir...
---> Msn Nickleri (KISA!) Kimileri seviyorum der ,çünkü ezberlemiştir.Kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #584 ---> Msn Nickleri (KISA!) ilginçtir bayanlar hem yavru bir köpeğe hem de yakışıklı bir erkeğe verdikleri tepki hiç değişmez "ayy çok tatlı
---> Msn Nickleri (KISA!) ilginçtir bayanlar hem yavru bir köpeğe hem de yakışıklı bir erkeğe verdikleri tepki hiç değişmez "ayy çok tatlı
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #585 ---> Msn Nickleri (KISA!) düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #586 ---> Msn Nickleri (KISA!) ßénc!l!n ték!y!m Özü sözü ß!r olanı sévér!m sağım solum béll! olmaz k! g!tm€y!dé !y! ß!l!r!m
---> Msn Nickleri (KISA!) ßénc!l!n ték!y!m Özü sözü ß!r olanı sévér!m sağım solum béll! olmaz k! g!tm€y!dé !y! ß!l!r!m
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #587 ---> Msn Nickleri (KISA!) Suskunluğum seni yanıltmasın..Konuşursam kaldıramazsın..!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #588 ---> Msn Nickleri (KISA!) bana yalan söyleyeceksen önce gözlerinle anlaş
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #589 ---> Msn Nickleri (KISA!) αякι ∂є∂ιğιη ℓαƒтα кαηкα ∂є∂ιğιη кαη∂α∂ıя..... νє αякι ∂є∂ιğιη υηυтυℓαηα кα∂αя кαηкα ∂є∂ιğιη мєzαяα кα∂αя∂ıя
---> Msn Nickleri (KISA!) αякι ∂є∂ιğιη ℓαƒтα кαηкα ∂є∂ιğιη кαη∂α∂ıя..... νє αякι ∂є∂ιğιη υηυтυℓαηα кα∂αя кαηкα ∂є∂ιğιη мєzαяα кα∂αя∂ıя
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #590 ---> Msn Nickleri (KISA!) Pamuk gibi prenses mi olur prenses dediğin taş gibi olur...!!!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #591 ---> Msn Nickleri (KISA!) Biliyorum sen güneşsin etrafında bir sürü gezegen var ama şunu bil ki ben de dünyayım hayat sadece bende varr
---> Msn Nickleri (KISA!) Biliyorum sen güneşsin etrafında bir sürü gezegen var ama şunu bil ki ben de dünyayım hayat sadece bende varr
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #592 ---> Msn Nickleri (KISA!) ·._.·KiMseYi SewMeDiM KeNdiMi SewDiĞiM KaDaR·._.·
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #593 ---> Msn Nickleri (KISA!) dostun olarak kabul ettiğin kişiyi ölçülü sev gün gelir düşmanın olur düşmanın olarak kabul ettiğin kişiye ölçülü kız gün gelir dostun olur
---> Msn Nickleri (KISA!) dostun olarak kabul ettiğin kişiyi ölçülü sev gün gelir düşmanın olur düşmanın olarak kabul ettiğin kişiye ölçülü kız gün gelir dostun olur
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #594 ---> Msn Nickleri (KISA!) BiR sair ŞöYLe deMis sen giT aSk bana kaLsıN...BenDe DiYoRumMm.. Ben BuRdaYıM YaLaN AsKıN senDe KaLsınNn.....!
---> Msn Nickleri (KISA!) BiR sair ŞöYLe deMis sen giT aSk bana kaLsıN...BenDe DiYoRumMm.. Ben BuRdaYıM YaLaN AsKıN senDe KaLsınNn.....!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #595 ---> Msn Nickleri (KISA!) abaküs bağlamaz rutine selem söle vilademir putine..!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #596 ---> Msn Nickleri (KISA!) o)Zaman geçiyor bak.Unutma beni hakkımdır bak.Dünkü sevgili,bugün eskidi.Zaman geçiyor bak(o)
---> Msn Nickleri (KISA!) o)Zaman geçiyor bak.Unutma beni hakkımdır bak.Dünkü sevgili,bugün eskidi.Zaman geçiyor bak(o)
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #597 ---> Msn Nickleri (KISA!) eğer beni bir gün unutursan öyle biriyle unut ki sana savurduğum kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur olsun
---> Msn Nickleri (KISA!) eğer beni bir gün unutursan öyle biriyle unut ki sana savurduğum kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur olsun
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #598 ---> Msn Nickleri (KISA!) BüTüN kAşArLaR ErİyEcEkSe kÜrEeL IsINmAyA eVet!!!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #599 ---> Msn Nickleri (KISA!) Aşk benim kimyamda sadece bir etki ben aşık olmamki benimki sadece etkiye tepki...
---> Msn Nickleri (KISA!) Aşk benim kimyamda sadece bir etki ben aşık olmamki benimki sadece etkiye tepki...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #600 ---> Msn Nickleri (KISA!) Kırmızı aşkı ifade eder ben seni görünce kıpkırmızı oluyorum sen hala farkedemiyorsun ya galiba renk körüsün!!!
---> Msn Nickleri (KISA!) Kırmızı aşkı ifade eder ben seni görünce kıpkırmızı oluyorum sen hala farkedemiyorsun ya galiba renk körüsün!!!