Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

seni sevgin ölüm getirir ama ölümden korksaydım seni sevmezdim...

beni anlayamassın beynin yok!beni göremessin gözlerin yok!beni sevemessin kalbin yok!birtek sen deilsin bana yar olan çok..!

dünyanın tüm çiçeklerini verseler almam çünkü benim tek çiçeğim sensin bitanem

seni SEVİYORUM diyorsun SENİN için CANIMI feda EDERİM diye haykırıyorsun AMA sen ÖLDÜKTEN sonra BENİM yanlız KALACAĞIMI hiççç DÜŞÜNMÜYORSUN !...!

D@ğl@r önüme €gilirk€n b€n bir k@yqy@ y@lv@rm@m s€rs€rim .....

inandığı gibi yaşamayan yaşadığı gibi inanmaya başlar

Bana BiR W€DaYı ÇoK qÖr€nİn ArKaSıNdAn 'DUR'dİyEmEm!!!!!!

BaZeN ÖLüLeR BiLe YaŞaYaNLaRDaN DaHa YüKSeK SeSLe KoNuŞaBiLiRLeR

çalışmak eğlencelidir ama şimdi eğlencenin sırası değil

nErdE O Eskİ AşklAr şİmdİ mEcnUn kÜpElİ LeylA İsE kAşAr:D:D:D

♥ SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin!...♥ µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ... ♥ îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm?

[c=61][a=13]UmRuMdA oLaNlAr ZaTeN hAyAtImDa... OlMaYaNlAr ÇoqTA UmRuMdA....[/a=46][/c]

sen sen oL..bu dunyada bir insana qerktiqnden fazLa deqr verme eqr bir insana qerektqnden fzLa dqr verme eqr bir insna qrektqnden fzla deqr verrsen o insanı çoq çabk kaybedrsin bu dunyada sevn sevLmez sewLende kıymet bilmez;)

yarrrrr elinden ölüm olacak benim sonum sonu yok bunun bu aşkı kıyametttttttttttt...

»-(¯`v´¯)-»beni benden çok seven çok ama seni senden başka seven yok»-(¯`v´¯)-»

B£N UĞRUMA ÖL£N! D£Ğ!L B£N! UĞRUNA S£VEN! !ST£R!M oO YÜZD£N S£N! !STEM!YORUM ÇÜNKÜ:BANA CANSIZ BİR BEDEN VE SEVGİSİ ÖLMÜŞ BİRİ LAAZIM DEĞİL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri