Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

sENLe Ben GüneŞLe MuM gİBiyİZ sEN doğalsIN beN yAPay Ve BuNU bİl bEN doğAL olAN hERŞeyİ ÇOK sEVerİM!!!!!!!

(¯`·¸•´¯)SEnsİZ––––•(-•YAşaMAk•-)•––––zOrMuŞ––––•(-•BE•-)•–––––BiDaN€M(¯`·¸•´¯)

kussam kac intihar çıkar içimden...? kessem kac ayrıLık akar ßîleklerimden?

sensiz geçermi rüyalar sensiz yaşanırmı bu dünyada söyle bana

s€viyosan s€vgilim ol s€vmiyosan dostum ol öldür€c€ks€n azrailim ol n€ olursan ol b€nim ol

Başkasına kendınden fazla değer verme ya onu kaybedersın yada kendını mahvedersın~:

/////seni benden alırsa ölüm dayanamam yokluğuna gülüm\\\

!!!!... biliyorum benim yüzüme bile bakmazsın , biliyorum beni asla sevmezsin ama şunu hiççç unutma sevilmeye değersin

Intikamım çoook acıdır yapmayan yalancıdır söyle bu kaçıncıdır senin bana yaptığın

KânâtlârımıN ÂltındâN GêçêN RüzgâR DeğilsiN ArtıK SevvgiiliMm

Sevem unutmaz unutan sevmemiştir seven unutmuş ise sevmeyi bilmemiştir

uzattım ellerimi tutarsın diye muhtaç etme beni başka sevgiliye...

Aşkını yapraklara yaz sonbaharda dökülsün aşkını rüzgara bırak uzaklara götürsün aşkını kalbine yaz ölünce mezara gömülsün!!!

bazılarılarının canı , bazılarının umudu , bazılarının nefreti , bazılarınında en sevdiği PEKİYA SENİN NEYİNİM

öptü diye sevdimi sandın sev diye evlenecek mi sandın biz 2010 yılındayız olum sen kızları adam mı sandın

dünyaya nefretini kusmakmı yada sesini kısıp susmakmı kendine bir yol seç yada bu dünyadan vazgeç.....

Seni seviyorum diene inanma yoL ver. en son çekip qidende beni herşeyden çok Severdi~~boşver ;[ ♥

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri