Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

.......ömrümden ömür verdim,daha ne yapacaktım beni yaratan varken sana mı TAPACAKTIMM .......

sevmek çay gibidir sevilmekse şeker bizim gibi bizimgibi garipler çayı şekersiz içer kalp kırılsada sever

kalbim tek senle mutlu;sensiz bir ölü...Kalbim bir kız çocuğu kadar masum,seni ölümüne sevecek kadar da delikanlı....:)

¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨YoKlUğUn B!RŞéY DéĞ!ŞTİRMéD! DéMéKK! VARLIĞIN GéRéKS!ZD!¨‘°ºO¨‘°ºO...<3<3<3

bEn sEnİ Ne PaHaSıNa OLsA SeVmiŞtİm....AmA SeN BeNi ÖlE DeĞiL ŞiMdİ gİdERsEn gİt. AmA sEn hEp AkLımDaSın!!!

gce midir seni bana düşündüren yoksa ben miym seni düşünmek için geceyi bekleyen

Sevdim sevmez olsaydım gördüm görmez olsaydım bitek çare senin olsaydım

Gökkuşağım yok artık soldu RENKLERİM.Herşey bitti herkes gitti.Şimdi ßeni bırak bana kaybolduğum YANLIZLIĞIMA...

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ßelalıyım ßelalı ßu Gönül Sana Sevdalı Eğer Sana ßir Şey Olursa Yakarım ßu Dünyayı°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,

bazı insanlar vardır uğruna ölseniz yetmez bazı insanlar vardır küçücük bir gülüşünüz için ölmeye bile gider!!!

@şK nE z@M@N biTER bilİYOr muSUN bitTİ dediĞİNde YÜReğiN @CIyoRS@ !..

ѕєηí göяємє∂íğíм güη вíℓкí öℓмüşüм∂üя........

Vur KIr parçala sen kazan bu aşkı ama bırak benim olsun harcanacak son kurşunlarrr...

Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz hep eksik diyorum ya o bile az...

$iMdİ o KaDaR ZoRkİ gErİ dÖnMeK s£nİ uNuTuP bAşKaSıNı SeWm£k AmA şİmDi AnLaDıM ç00o0oKk ZoRmUş SeWiLm£d£n S£WM£K!..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri