Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda Olur da biRgün başkasına bakarsan, gözLerimi hatırLa)

bİr İnSaNa GeReKtİğİnDeN çOk DeĞeR vErİrSeN yA oNu KaYbEdErSiN yDa KeNdİnİ mAvEdErSiN

/x/ ]-[ "KaηatℓaЯı qırıℓmus kü¢çük qeℓebk" ]-[

мαѕυм ∂єιℓιz нιçвιяιмιz««ємιℓу»»

**ⓔⓖⓔⓡ..ⓓⓤⓝⓨⓐ...ⓓⓔⓛⓘⓚⓐⓝⓛⓘ...ⓞⓛⓢⓐⓨⓓⓘ...ⓨⓤⓥⓐⓡⓛⓐⓚ...ⓞ ⓛⓜⓐⓩⓓⓘ..**

çalış çalışacaksan çalışmayacaksan bırak okulu başkası çalışsın

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M

Seni bulmaktan çok aramak isterimseni sevmeden önce anlamak isterim seni bir ömür boyu bitirmek deil sana hep yeniden başlamak isterim s.s.m.

Yağmur mutluluguma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum s.s.m

Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek s.s.m.

Ben sensiz geçen günlerime üzülürken sen belki bensizliğe sevineceksin ama şunu unutma bir tanem bir gün sende seveceksin s.s.m

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

Çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek.

Aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri