---> Msn Nickleri (KISA!) nokya kadar menfaat için virgul kadar eğilmem
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #461 ---> Msn Nickleri (KISA!) nokya kadar menfaat için virgul kadar eğilmem
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #462 ---> Msn Nickleri (KISA!) Ben seni tüm yalanlardan daha çok sevdim
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #463 ---> Msn Nickleri (KISA!) sevmek suç ise cezam idam olsun cezam idam olursa sevenim celladım olsun sevenim celladım olursa adı.....olsun adı....olursa bu can ona kurban olsun
---> Msn Nickleri (KISA!) sevmek suç ise cezam idam olsun cezam idam olursa sevenim celladım olsun sevenim celladım olursa adı.....olsun adı....olursa bu can ona kurban olsun
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #465 ---> Msn Nickleri (KISA!) yaşam geriye bakılarak anlaşılır,,ileriye bakarak yaşanılır
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #468 ---> Msn Nickleri (KISA!) hızlı yaşadım çabuk yoruldum************
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #470 ---> Msn Nickleri (KISA!) gerçekler acıdır baklawa tatlıdır demekki baklawa gerçek değil
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #471 ---> Msn Nickleri (KISA!) $€wmiyorum diyipt€ $€w€ni allah aff€t$in $€wiyorum diyipte $€wm€y€ni allah kahr€t$in
---> Msn Nickleri (KISA!) $€wmiyorum diyipt€ $€w€ni allah aff€t$in $€wiyorum diyipte $€wm€y€ni allah kahr€t$in
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #472 ---> Msn Nickleri (KISA!) son gülen sen olacaksın çünkü çok geç anlıyorsun
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #473 ---> Msn Nickleri (KISA!) YaŞ 17:5 KaFa BiRaZ UcUq BeN YeMeM SuCuq GeL öPeM SeÜ MjXx MJxXx
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #474 ---> Msn Nickleri (KISA!) AşK BasiTTiR oLuRsA NaSiPTiR oLmuYoSa HaSiKTiR...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #476 ---> Msn Nickleri (KISA!) Sen benim farkımı fark edemedin artık fark etsende fark etmes çnkü bnim farkımı fark eden senden çok farklı =)
---> Msn Nickleri (KISA!) Sen benim farkımı fark edemedin artık fark etsende fark etmes çnkü bnim farkımı fark eden senden çok farklı =)
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #477 ---> Msn Nickleri (KISA!) benim yaşadıklarımı yaşamadığınız için anlattıklarımı anlayamassınız...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #478 ---> Msn Nickleri (KISA!) *Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim; Bu Yüzden Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Verin..
---> Msn Nickleri (KISA!) *Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim; Bu Yüzden Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Verin..
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #479 ---> Msn Nickleri (KISA!) *Ağırdır ßenim Sevmelerim, Her Yürek Kaldıramaz...!!!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #480 ---> Msn Nickleri (KISA!) *£g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$...
---> Msn Nickleri (KISA!) *£g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$...