işinizemi gelmedi :160::160:
evet gelmedı
hey allahım ya konumuz kürtce
mhp fılan degıl
ayrıca ısıme gelmeyecek bı durum yok
cunku mhplı diilim
neyse konu sapmasın
![]() |
![]() |
işinizemi gelmedi :160::160:
neyi savunuosun sen bi karar ver artık
agzına saglık
oky hemennnn enn kolay kanıtım
Hint avrupa dillerinde söz dizimi
“Özne + Yüklem + Tümleç“ böyle olması gerekirken
kürtçede
“Özne + Tümleç + Yüklem”
şeklindedir iştee olmadığını en büyük ve en kolay kanıtı sana =)
kardesım fılan ne ayak bılader ? ne zman kardes olduk senlekitapta okudun dye herkesinde sana inanmasını bekleme be kardeşim ondn daha fazla okuyamazsın heralde bölümü o zaten *-)
oky hemennnn enn kolay kanıtım
Hint avrupa dillerinde söz dizimi
“Özne + Yüklem + Tümleç“ böyle olması gerekirken
kürtçede
“Özne + Tümleç + Yüklem”
şeklindedir iştee olmadığını en büyük ve en kolay kanıtı sana =)
Kürtçe Türkçe'nin bir lehçesidir ve Türkçe'den kopmuştur.Fakat Arap ve Fars etkisiyle bozulmuştur.
kardesım fılan ne ayak bılader ? ne zman kardes olduk senle
ısteyen ınanır ınanmayanında hamama kadar yolu var
kürt arkadasım kanıtla hadı beklıyoruz ..ojecim ben de sana resmi kaynaklardan kanıtımı getirip göstericam o zaman sen de dahil kabule tmeyen herkes kabul eder.
bir arkadasta lise 1 kitabında kalmış hala,ben onları da okudum üstüne bi yüz tane daha koy onları da okudum hala okuyorum arkadasım diller ile alakalı bence küçük biyere saplanıp kalma![]()
Kürtçe Türkçe'nin bir lehçesidir ve Türkçe'den kopmuştur.Fakat Arap ve Fars etkisiyle bozulmuştur.
kürt arkadasım kanıtla hadı beklıyoruz ..
kürt arkadasım kanıtla hadı beklıyoruz ..
Kürt değilim arkadasım Türküm.ama en başaında belirttiğim gibi Türklük kürtlük çatışmasna getirrsen olayı sadece komik olur ben mesleğim üzerinden bilgi vermeye calısırken sen bnm ırkımı sorguluyorsun,cok sacma bi yerdesin aramıza dön![]()
Irkcı deil Turkum ..bırak ya bu tipleri ırkçıların önde gidenleri ülke bunlar yüzünden bu halde
Irkcı deil Turkum ..
Elinize Silah versek Daga cıkarsınız
Irkcı deil Turkum ..
Irkcı deil Turkum ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.