CoLLeqeTRap
Kayıtlı Üye
---> Kürtçe Bir Dil midir?
Admin , Kürtçe Bir Dil Değilse Hadi O İnsanlara Başka Bir Dilde Konustur...
Ben seni anladım...Ve açıkladım demek istediklerini
Sen benim Kürtçe bir dildir dememin yanlış olduğunu düşünüyorsan burda açıklarsın bende senin tavrınla senin demek istediğini anlamış olurum...Olmaz mı_?
Peki .
Kürdistan Diye ßir Ülke Var mı ??
Biz burda Kürdistan var ya da yok diye tartışmıyoruz olsa da olmasa da Kürtçe resmi olmayan bir dildir...
Zaza cada bir dildir Kürtçenin içinde,Afrikalı Kavimlerin de kendi kullandıkları dilleri vardır... Resmileşmiş,resmileşmemiş bu bzi ilgilendirmez...
Sınırlarını Göster Ülke Diyelim
Ama Biz Sana Kürtçe Konusan İnsanlar Gösteriyoruz... Kürtçede bir dildir...
Kürtçe bi diL deqiLdir
KürtLerin kendi araLarında yarattıkLarı bi diLdir
Resmi bi diL deqiL haLa ndn iddaa ediosunuz ?
O Zaman İsteyen Herkez Ortaya ßir Dil Çıkarabilir
Öyle Degil Mi ?
Kürdistan Diye ßir ülke Yoksa
Kürtce Diye ßir Dilde Yoktur .!
İlla bir devlet olunca mı bir milletin dili oluyormuş_?
Yav gidin Bana Tarih profesörü getirin size ne desem ben kifayesiz kalır...
Neden boyle bırsey yapalım ki kim ne konusursa konussun bızde burda emoları ornek verdık EMO Bır dıl degılse gıt onları Turkce konusturAdmin , Kürtçe Bir Dil Değilse Hadi O İnsanlara Başka Bir Dilde Konustur...
Sınırlarını Göster Ülke Diyelim
Ama Biz Sana Kürtçe Konusan İnsanlar Gösteriyoruz... Kürtçede bir dildir...
Kürtçe bi diL deqiLdir
KürtLerin kendi araLarında yarattıkLarı bi diLdir
Resmi bi diL deqiL haLa ndn iddaa ediosunuz ?
O Zaman İsteyen Herkez Ortaya ßir Dil Çıkarabilir
Öyle Degil Mi ?
Kürdistan Diye ßir ülke Yoksa
Kürtce Diye ßir Dilde Yoktur .!
Biji Serok Apo! dıyenler kardesım degıldır ! Benım Kardesımse Turkıye Cumhurıyetı sınırları ıcınde Turkce Konusacaktır!Peki Hadi Sende G.Doğuda'ki Kardeşlerimize Başka Bir Dil Konuştur..( Bijicilere Değil... )
yamyamca dıye dıl gordun mu resmiYamyamların da ülkesi yok ? Ama Dilleri var...
Ben hiçbir zaman boş konuşmam benimle böyle konularda tartışmaya bile çalışma kepazeliğinle kalırsın..Sen kendini benim boş konuştuğuma aldanarak kandırırsın Hadi sende birşey söyle de lafını destekleyen Nara atarcasına haykır fikirlerini..Basma kalıp iki lafın ardına sığınarak saatlerce tekrarlama tamam mı....
Naıl bir dildir diyebiliyorsunuz soruna da üstteki açıklamaları oku 3-5 defa da altını çiz
Boş konuşuyo lafını da bana kullan ma olur mu_? Admin arkadaşım
Ben diğerlerine bakmam birçok kişide aynı fikirde konuşuyo diye de topluluğa uymam....
Onları örnek göstermek yerine kendi fikirerini söyleseydin daha geçerli bir mantık sahibi olurdun...
Benim hakkımda bu Kürdistan diye de bir devlet var da ondan dil diyo diye de düşünüyorsan imzama bak en büyük örnek sana o olur..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.