İki Kelâm Aşk.

---> İki Kelâm Aşk.

edit

Aşk bölümü olduğu için sadece aşk ile ilgili sözleri paylaşalım lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> İki Kelâm Aşk.

İnsan ;
Aklındakilerle gündüzleri. Yüreğindekiyle geceleri uğraşırmış.

---> İki Kelâm Aşk.

Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur

---> İki Kelâm Aşk.

"Belki aşk sevgiliyi kazanmayı değil,
onda kendini kaybetmeyi gerektirir."

Elif Şafak

---> İki Kelâm Aşk.

Dünya, mutsuzluğunun bile farkında olmayan insanlarla dolu. Ya ben de onlardan olsaydım? Şükür halime. Ölümden bile korkmuyorum artık. Çünkü ölüm bir kez, ölüm korkusu her gün öldürür insanı.

---> İki Kelâm Aşk.

Elbet birileri girecek hayatıma. Elbet birileri gelip beni sevdiğini söyleyecek senden sonra... Ama ben buna ne kadar inanabileceğim? İnancımı kaybetmek, seni kaybetmekten daha acı.​

---> İki Kelâm Aşk.

Seni benden kim aldı bu denli çabuk? Beni kimin için terk ettin katilim? Yine de içimde bir his var döneceğine dair. Bunu iyi biliyorum. Bilmediğim şey; o dönüşün benim çağrımla mı, yoksa uğruma terk ettiğin kişinin vedasıyla mı olacağı... Söyle! Gelişin kimin git’inden ötürü olacak? Unutma katilim, geç yağan yağmurlar, hayat vermez kurumuş çiçeklere.

---> İki Kelâm Aşk.

Ne inceldiğim yerden kopabildim, ne de oraya sıkıca tutunabildim. Giden rolü biçilmişti ömrüme, gönderilen olduğumu hiç bilmeyeyim diye.

---> İki Kelâm Aşk.

Kalbin içinde bir sevgi varsa, işte o zaman o kalp bir yüreğe dönüşür. Yine de inanmak istiyorum kalp yerine taş taşımadığına.

---> İki Kelâm Aşk.

Kendime olan güvenim bile sende kaldı. Bu yüzden insanları hep kandıracağım. Yarın seni daha çok unutmuş gibi yapacağım. Ben kalırım; yeter ki sen “Hoşça kal” de... Çünkü yarın bugünümden daha sahte olacağım.

---> İki Kelâm Aşk.

Ben aşkı, kıracağını bile bile kalbini sevdiğine vermek ve bundan hiç gocunmamak olarak bilirim...

---> İki Kelâm Aşk.

Hayat böyledir işte, korkun kadar kaçar, cesaretin kadar savaşırsın!

---> İki Kelâm Aşk.

Öpüp kalbinden üç kere
Kalbimin tam ortasına koymuştum seni ben.
Aldığım her nefese değerken sen bende
Ben sende, bir nefes bile olamadım.

---> İki Kelâm Aşk.

Seviyorum seni ama gitmeliyim...
Seni hayallerin,
Beni gerçeklerim bekler...!

---> İki Kelâm Aşk.

Zoruma gidiyor terk edilen olmama rağmen, gittiğim her yere seni de götürmem. Sen beni bu kadar taşıyabilir miydin kendinde? Terk edilmiş olsan bile?

---> İki Kelâm Aşk.

En büyük yanılgım neydi biliyor musun? Sen bir acıymışsın ama ben seni aşk sanmışım…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri