İki Kelâm Aşk.

---> İki Kelâm Aşk.

Dilim lâl, gözüm âmâ..

Başı belli de, sonum muammâ..!

25066931831733600594.gif

---> İki Kelâm Aşk.

Deniz kokulu bir şehrin, düş gezginisin şimdi.
Bense vuslatın hasretinde bir mülteci…
Ne gece rüyalarıma uğrar oldun,
Ne de gündüz aklıma gelişlerin var.
Şimdi bütün yokluklar ilhamını senden alıyorken,
Bende misin hala?

---> İki Kelâm Aşk.

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukardan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin,
seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine...

---> İki Kelâm Aşk.

Seviyorum seni ama gitmeliyim...
Seni hayallerin,
Beni gerçeklerim bekler...!

---> İki Kelâm Aşk.

Hayat bize hayallerimiz yıkıldığında, "hayal kırıklığı işte" deyip geçmeyi öğretti de gerçeklerimiz yıkıldığında ne yapacağımızı öğretmedi...

---> İki Kelâm Aşk.

Hala peşinden koşuyorsam, bu senin beni yenişin değil, benim kendimi mağlup edişimdir.

---> İki Kelâm Aşk.

Yokluğunu bile seviyorum yâr; çünkü o bile sen olduğun için var.

---> İki Kelâm Aşk.

bu gece gidişlerim en derinimden..
bakmayın öyle..
sormayın nereye..

geberdim ulan işte...
geberdim..

---> İki Kelâm Aşk.

Belki de sen aşka aşıktın, ben üstüme alındım bilmiyorum. Bir gün gerçekten seni terk edebilecek miyim onu da bilmiyorum. Üzerine sinen benin kokusunu duymadan yaşayabilecek misin?.. Çünkü, senden geriye sadece sen kalana dek terk edilmiş olmuyorsun. İnsan yaşadığı anın değerini yaşadıklarından ötürü değil, neler yaşayacağını bilmediğinden ötürü bilmez. Seni çok seviyorum; bir gün seni terk etme gücümü kendimde bulup bulamayacağımı bilmeye bilmeye... Anlıyor musun?
Gel "biz" olalım demek kolay... Benimle hiç olur musun?

---> İki Kelâm Aşk.

Hayat beni sensizken çok eziyor; kime başlasam seninle bitiyor, kimi bitirsem sana benziyor.

---> İki Kelâm Aşk.

Öyle yılışık değil, ukala bir gidiş benimkisi. Ucuz bir biletin arka koltuk rahatlığıyla, bu kez başka gidiyorum. Ne kendim için gidiyorum, ne senin için döneceğim. Gitmenin hası dönüşsüz olanıdır.

---> İki Kelâm Aşk.

Önce; öncesi yok.
sonraya kalanlar, acı hatıraların ortağıdır.
işte bunu anladığında
-umutlar silinir gözlerinden,
çaresizliğine sarılırsın.
kısacık kestirmelerin ardından rüyalarda terk eder.
ağlarsın.

İşte o zaman mutluluk silinir gözlerinden.
Yalnızlık neymiş bir gün anlarsın...

---> İki Kelâm Aşk.

Uçarcasına yaşadığım bir aşkın sonunda kanatlarım sende kaldı. Şimdi hayat ne güldürüyor, ne ağlatıyor, ne öldürüyor ne de yaşatıyor. Bir türlü adını koyamadığım şey; sende yok olan aşk bende neden yaşıyor?

---> İki Kelâm Aşk.

ne tuhaf değil mi?
içimi acıtan da sendin
acımı dindirecek olan da.
ya öldür beni dedim
ya da git benden.
içi bulanık bir sevdanın ucunda
seni kaybettim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri