İki Kelâm Aşk.

---> İki Kelâm Aşk.

Umrumdan taşıyor zamansızlığım. İsmin içimde titriyor, sesin sesime düşüyor; ses veriyorum. Oysa sen en sağır yarasın yüreğimde.

Kahraman Tazeoğlu

---> İki Kelâm Aşk.

Ben hiç böylesini görmemiştim. Vurdun.. Kanıma girdin. Kabulümsün!

Küçük İSKENDER

---> İki Kelâm Aşk.

O ki; rüyana gireceğim diye söz verdi. Nice yıllar geçiyor ki bu söz yüzünden gözüme uyku girmedi..

İskender Pala

---> İki Kelâm Aşk.

Ben neden senin avuçlarına bakarken kendi hayat çizgimi aradım? Ben neden hava durumu sunucularının bölgelerdeki gözyaşı miktarlarını da belirtmesini bekledim,yağmurlarla birlikte ? Ben neden bütün süpermarket raflarında senin konserveni aradım ? Ben neden senin telefon numaralarını kutsal kitaplarda bir şifreye denk düşürmeye çabaladım ?! Ben neden soğuk suyla yıkanırken hep sen üşüyorsun sandım?
Küçük İskender

---> İki Kelâm Aşk.

Patladı işte gençliğimin en lüzumlu penceresi. Adını adıma sapladım: İntiharlar kanadı!

Küçük İskender

---> İki Kelâm Aşk.

Yüreğim yine sana torpil geçiyor :love3: Sayfan Hayırlı Olsun :love3:​

Şehrime gel sevgilim..
Yarin cik gel..
Birak herseyi bir bekleyenim var de gel
Gel ki bu sehir adimlarinla anlamlansin.
Gel ki bu sehir nefretim olmaktan ciksin.
Gel ki nefes alayim..
Gel...​

---> İki Kelâm Aşk.

Ey Yar Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ; Yüreğimin dibine kadar yolun var..

-İskender Pala

Güzel konu canım bende ufak bir katkıda bulunmak istedim) +

---> İki Kelâm Aşk.

Yüreğim yine sana torpil geçiyor :love3: Sayfan Hayırlı Olsun :love3:​

Şehrime gel sevgilim..
Yarin cik gel..
Birak herseyi bir bekleyenim var de gel
Gel ki bu sehir adimlarinla anlamlansin.
Gel ki bu sehir nefretim olmaktan ciksin.
Gel ki nefes alayim..
Gel...​

Bu paylaşım çok derin anlamlar taşıyor. Bazen okuduklarım, hiç aklıma gelmeyecek olanları getiriyor. Teşekkür ederim fıstığım :love3:

Ey Yar Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ; Yüreğimin dibine kadar yolun var..

-İskender Pala

Güzel konu canım bende ufak bir katkıda bulunmak istedim) +

Ablam benim, teşekkür ederim öncelikle.
İskender Pala'nın sözleri çok hoşuma gidiyor, tam yerinden vurdun :) Yüreğimin dibine kadar yolu var , o kadar söylüyorum. :R

---> İki Kelâm Aşk.

Bu paylaşım çok derin anlamlar taşıyor. Bazen okuduklarım, hiç aklıma gelmeyecek olanları getiriyor. Teşekkür ederim fıstığım :love3:

Ablam benim, teşekkür ederim öncelikle.
İskender Pala'nın sözleri çok hoşuma gidiyor, tam yerinden vurdun :) Yüreğimin dibine kadar yolu var , o kadar söylüyorum. :R

) Rica ederim canım...Sevdigim şeyleri sevdigim insanlarla paylaşmak hoşuma gidiyor ) :eda:

---> İki Kelâm Aşk.

Ben hiç görmeden de severim seni.
Dün olduğu gibi, din de olduğu gibi...

Rabbimizi de görmüyoruz, ama büyük bir aşkla seviyoruz. Bu sözün kime ait olduğunu bilmiyorum, fakat gerçekten derin anlamlar taşıyor. Teşekkür ederim katkın için güzellik :R

---> İki Kelâm Aşk.

İşin kolayına kaçmaktır birinin uğruna ölmek. Seviyorsan, onun için yaşamalısın. Uğruna kavgalara girmelisin. Ölümlere gidip gelmelisin. Yeter ki karşında uğruna ölünmeye değecek kadar büyük seveceğin biri olsun...
Kahraman Tazeoğlu

---> İki Kelâm Aşk.

Birbirini yaralayarak yola devam edenler, birbirlerinin yaralarını sararak mola verirler hayata. Sonra geçmişteki olumsuzlukları unutarak! Devam ederler aynı yola… Ve ikisi de bilmez; sargı bezlerinin altından gizlice sızan kanın, bir gün damarlarını bomboş bırakacağını…

---> İki Kelâm Aşk.

yazdan kalma bir kış ölüsüyüz ikimiz
zaman alnımızda bilenen kör bıçak şimdi
ve bilir misin ayrılmak vazgeçmek gibidir
doğru değildir ama gereklidir

çünkü hayat olduğu gibidir
olması gerektiği gibi değil

---> İki Kelâm Aşk.

Gelseydin eğer kendimi bile kovardım yanımdan. Gelmedin!
Yine kendimsiz kaldım ardından.
Dünyanın bütün dillerinde sustum
Ve bir şair bıraktın geride, ekmeğini aşktan çıkaran!

---> İki Kelâm Aşk.

Bazen terk edip gidebilmeli bu şehri kendi çaresizliğinde. Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat. Neyse! Sen benden ötede, ben senden uzakta... Ne kadar çok "vardık" oysa ne kadar çok kaybolurken bile... Karşımda yorgun bir adam var şimdi; özleyişlerini reddetmek uğruna yorgun düşmüş bir gemi... Bu gemi nereye gidiyor usta?.. İçim boş, gemiler boş.
Bu gemi nereye gidiyor usta?

---> İki Kelâm Aşk.

Aşkın,kendini öldürebilecek kadar cesur olmalı sevdiğim.

Kahraman Tezaoğlu

---> İki Kelâm Aşk.

Her nakaratta yeniden hatırlayacağın, cepleri boş bir gidişi bırakıyorum sana! Enkazı kaldırılmamış çocuk yüzümle.

---> İki Kelâm Aşk.

Diyorlar ki küsme aşk'a. Daha kimler gelecek, kimler gidecek?
Bilmiyorlar ki en son giden herşeyimi götürdü,

---> İki Kelâm Aşk.

Kalpler göreceksin!
İçinde sevdadan eser yok.
Sorsan içindedir aşkın alası,
Bir de girip baksan rengi kararmış bir kan pompası.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri