İki Kelâm Aşk.

---> İki Kelâm Aşk.

Aldatmak, tetiğe basıldığında karşısındakini yaraladığından çok geri teptiğiyle sahibini öldüren bir silahtır.

---> İki Kelâm Aşk.

Uğruna ödediğin bedeller, mutluluğuna gölge düşürüyorsa, hak ettiğin mutluluk sana biraz pahalıya mal olmuştur.

---> İki Kelâm Aşk.

Bir başka şehre gidiyorum ben; senin gibi bir başka insana değil.

---> İki Kelâm Aşk.

Madem dikenime katlanmak zor geliyordu, o zaman yapraklarımı neden okşadın?

---> İki Kelâm Aşk.

.

Güzel sözler. Ellerine, emeğine sağlık. +

accesorio_219.gif

---> İki Kelâm Aşk.

Belki özendiğin hayatı veremem sana ama yanımda olursan özenirler hayatına..:love3:

---> İki Kelâm Aşk.

GİDİYORUM işte...
Ardımda SENİ ve unutulmuş hatıralarımı bırakarak.
Gözlerini de bırakıyorum arkamda...
Deniz misali uçsuz bucaksız bakışlarını da.
Ve ben terk ediyorum bu şehri...
Ne sen durdurabilirsin bu gidişi ne de can yakan o sözlerin

Önce gözlerimden siliyorum uğruna akıtılmış gözyaşlarımı.
Ve kalbimden söküp atıyorum SENİ ...
Tüm güzelliğine rağmen bu şehirde ki yaşanmışlıklarımızı da bırakıp terk ediyorum

________ __________ _________ __________ _________

BİZİ

---> İki Kelâm Aşk.

Sana en muhtaç olduğum şu anda gel.
Yaşamak olsan da gel ölüm olsan da gel​

:love3: :love3:​

---> İki Kelâm Aşk.

Belki özendiğin hayatı veremem sana ama yanımda olursan özenirler hayatına..:love3:

Bunu anlamak için, azıcık da olsa beyin gerek ama.. Teşekkürler ablacığım :)

GİDİYORUM işte...
Ardımda SENİ ve unutulmuş hatıralarımı bırakarak.
Gözlerini de bırakıyorum arkamda...
Deniz misali uçsuz bucaksız bakışlarını da.
Ve ben terk ediyorum bu şehri...
Ne sen durdurabilirsin bu gidişi ne de can yakan o sözlerin

Önce gözlerimden siliyorum uğruna akıtılmış gözyaşlarımı.
Ve kalbimden söküp atıyorum SENİ ...
Tüm güzelliğine rağmen bu şehirde ki yaşanmışlıklarımızı da bırakıp terk ediyorum

________ __________ _________ __________ _________

BİZİ

Bir ömür daha kalmadı bende, yoluna harcayacak! Ki, yazacaklarım tükenmedi hala.. Onlar seni var biliyorlar ama, yokluğundan habersizler her dakika. Ve ben her gecemde dua ettim olmasanda bu hayatta var oluşuna..

Teşekkürler yigitbircan :)

Sana en muhtaç olduğum şu anda gel.
Yaşamak olsan da gel ölüm olsan da gel​

:love3: :love3:​

Gelmesin gidenler, bir fotoğraf göndersinler yeter diyesim geldi buna da :) Teşekkürler hatunum :R

---> İki Kelâm Aşk.

Rica ederim canım )

Ey Yâr...!!

Bu soğukta en güzel eldiven, senin ellerin.

---> İki Kelâm Aşk.

Kız: Ayrılmak istiyorum.
Laz erkeği: Ağzuna haboyle bi tane fururum, beynune kan gitmez, sarul baaa ))...

Ne şeker ne tatlı bir aşk)

---> İki Kelâm Aşk.

Biliyorum gitmeyi istediğinden değil bu gidiş, kalmayı beceremediğinden. Terk edilmek de değil aslında korkum. Ya gittiğin yerleri seversen?

---> İki Kelâm Aşk.

Şimdi son sözüm sana şu sevgili: bazı erkekler adam doğar, bazıları sonradan adam olur. Ben aşkı nimet gibi başımın üstünde taşıdım; bundandır boyun eğmeyişim. Riski bazen kazanmak, bazen de elindekini kaybetmemek için alırsın. Hayat böyle işte korkun kadar kaçar, cesaretin kadar savaşırsın!
Acım mı?
Geçmedi… Alıştım sadece.

---> İki Kelâm Aşk.

Var olan gerçek şu ki; ben gittim, sen kaldın.
Biraz aşkta, biraz geride, en çok da bende.​

---> İki Kelâm Aşk.

Unutmak hafızanın soluk almasıdır. Unut beni! Hem de gelişigüzel unut beni. Üstümde bile durma. Ayrıntılara takılma. Ayrıntılara takılırsan, bana geri getirir seni. Yeniden unutmak için başkalarını da kirletme. Beni unutmak için seviştiklerin, kim bilir kimleri unutmak için senin kollarındadırlar?

---> İki Kelâm Aşk.

Dünya, mutsuzluğunun bile farkında olmayan insanlarla dolu. Ya ben de onlardan olsaydım? Şükür halime. Ölümden bile korkmuyorum artık. Çünkü ölüm bir kez, ölüm korkusu her gün öldürür insanı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri