İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

tabii ki hakkını vermek istemen gayet doğal fakat kendini yıpratma . Ben yaptım sen yapma :) İnan faydasız.

Kardeşim psikolojik baskı altına alınmaya çalışılıyoruz. Olay bundan ibaret esasında. Etik bir iş rekabetini tercih ederdim ama bu tür durumlar ile karşılaşmaya da devam ediyoruz. Üstelik kimsenin koltuğunda yada yerinde de gözüm yokken. Ama dediğinde haklısın. Bir fayda etmiyor.

yLDGLn.jpg

Ben senin tüm çoraplarını biliyorum diyen bir kuzenim var.
Hepsini alıp giyersen bilirsin tabi. xD

Seninle kel garsonu dört gözle bekleyip , sahlep icebilme ihtimalimizi sevdim [MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] .))

Seninle kel garsonu dört gözle bekleyip , sahlep icebilme ihtimalimizi sevdim [MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] .))

Ocak toparlandı gidiyor.. Hayatta biter bu gidişle. Bu hafta fazlasıyla yoruldum. Bir an önce artık kendimi eve atmak istiyorum. Haftaya çok daha güzel olacak. Fakat herşeyi planlamam gerekiyor ama her ne hikmetse ben planlı yaşayabilen bir adam değilim. Herşey Güzel olacak. Hem de çok güzel. Önümüzdeki hafta programının en güzel yanı içinde İstanbul'u barındırması.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] benim tagımda gitmiş diye yazacaktım ama tagın gitti madem sende git deyip ban yerim diye demedim. İçimde kalmasın buradan dile getireyim :I

Yalan söylendiğinde ben bunu hissediyorum. Böyle enteresan ama bir noktada güzel bulduğum hislerim var. Eğer benimle aranızdaki sohbeti bitirip, iletişimi koparmak istiyorsanız bana yalan söyleyin. Farklı konular ile ne kendinizi ne de beni yorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri