---> İçinizde Birşey Kalmasın..
Duy beni.
Duy beni.
![]() |
![]() |
Bazıları huzur kelimesinin tanımı.
Her şeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hangi günahın bedeli yaşadığım bu hayat
Öksürük fena ya.
Beddua yemek için kötü biri olmalı insan, kitap okuyan insan kötü olamaz gibi geliyor bana ama inşallah hayatınız düzene girer .Huzurevi gibiyim ya :124af:
Kalp kırıklıkların gelsin aklına..
Nasıl bir beddua yediysem, hayatım bir türlü düzene girmiyor benim de
Hacımm geçmiş olsun. 1 Tatlı kaşığı bal, üzerine 1 çay kaşığı karabiber. Boğazlarını yumuşatsın. Öksürüğü kesmez ama en azından boğazların yumuşar.
- Benim içimden çok başka şeyler geçiyordu; yine kafam karıştı :saskinkiz:
Ne bicim adamsin?Bi o yana bi buyana yatiyorsun haciyatmaz...Biraz kalibinin seklini al.Bi el uzatmadigin o kalmisti...
[MENTION=170694]Depending[/MENTION] seviliyorsun kardeşim takip ediyorum her yeri![]()
[MENTION=165530]Massacre[/MENTION] sende seviliyorsun kardeşimTrollemeye devam edeceğim :I
ben bıraktım orayı . O kadar dm geliyor ki çok sıkıldım saçma saçma şeylerden . Resmen aşk forumu gibi bişey eş bulma sitesi.
Marjinal eş bulma sitesiPopüler Kültürün üst seviyede olduğu ama derenin altından da suların akmaya devam ettiği bir yer
![]()
Aynen öyle. Bide böyle ağır takılanlar falan varya ölüyorum onlara . Kendin olsana kardeşim ne gerek var zaten sanaldasın![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.