İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Bazıları huzur kelimesinin tanımı.

Huzurevi gibiyim ya :124af:

Her şeyi kırıp dökmek istiyorum.

Kalp kırıklıkların gelsin aklına..

Hangi günahın bedeli yaşadığım bu hayat

Nasıl bir beddua yediysem, hayatım bir türlü düzene girmiyor benim de :(

Öksürük fena ya.

Hacımm geçmiş olsun. 1 Tatlı kaşığı bal, üzerine 1 çay kaşığı karabiber. Boğazlarını yumuşatsın. Öksürüğü kesmez ama en azından boğazların yumuşar.

- Benim içimden çok başka şeyler geçiyordu; yine kafam karıştı :saskinkiz:

Huzurevi gibiyim ya :124af:

Kalp kırıklıkların gelsin aklına..

Nasıl bir beddua yediysem, hayatım bir türlü düzene girmiyor benim de :(

Hacımm geçmiş olsun. 1 Tatlı kaşığı bal, üzerine 1 çay kaşığı karabiber. Boğazlarını yumuşatsın. Öksürüğü kesmez ama en azından boğazların yumuşar.

- Benim içimden çok başka şeyler geçiyordu; yine kafam karıştı :saskinkiz:
Beddua yemek için kötü biri olmalı insan, kitap okuyan insan kötü olamaz gibi geliyor bana ama inşallah hayatınız düzene girer .

Bir an evvel eylül ayı gelsin de ya mutlu günlere bir başlangıç yapayim yada dindireyim bu izdirabi.

Asırlık insanların, porselenlerin arkasına yazılmış cümleleri vardı. Sayfa sayfa mektupları. Günlükleri. Fotoğrafları. Anıları vardı. Savaşları. Her şeye rağmen ayakta kalma mücadeleleri vardı. Zamanında Giritten nasıl geldikleri ! Burada hiç bilmedikleri bir şehirde yeni bir hayata tutunmanın hikayesi vardı. Sürgün hikayeleri. Çınar ağacının gölgesinde oturuşları.

Ne bicim adamsin?Bi o yana bi buyana yatiyorsun haciyatmaz...Biraz kalibinin seklini al.Bi el uzatmadigin o kalmisti...

ben bıraktım orayı . O kadar dm geliyor ki çok sıkıldım saçma saçma şeylerden . Resmen aşk forumu gibi bişey eş bulma sitesi.

Marjinal eş bulma sitesi :)
Popüler Kültürün üst seviyede olduğu ama derenin altından da suların akmaya devam ettiği bir yer :)

O saatte orada ne işi var diyen demeye çalışan düşünen herkesin sonu cehennem olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri