İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptigini bi bilsen .))Allah razi olsun valla .))O silen ellerin pirlanta tutsun insAllah .)

Evlenmek iyi guzel de kuzenn
Hazirlik olaya bizim basimiza patlior.
Sabhtan beri kac cesit yiyecek hazirladik

Bu gece bana uyku yok sanırım. Sayfalarca işlem. Dehşet içerisindeyim :M

Bu gece bana uyku yok sanırım. Sayfalarca işlem. Dehşet içerisindeyim :M

Gönder bizde çözelim :I Hatta al sana alıştırma :) 3,4,5,6 rakamlarını birer defa kullanmak suretiyle dört işlem kullanarak 28 i bulmaya çalış. Çok derinlere gizlenmiş :)

Gelsin paracıklar :D

Geldikleri gibi gidiyorlar :(

Hiç dinlenemedim, üzerimde Uludağ var gibi hissediyorum. Psikolojiyi yükseltip, motivasyonu arttıralım. Aksi takdirde bu gece bitmez. Haydi bakalım eller havaya :I

Gönder bizde çözelim :I Hatta al sana alıştırma :) 3,4,5,6 rakamlarını birer defa kullanmak suretiyle dört işlem kullanarak 28 i bulmaya çalış. Çok derinlere gizlenmiş :)

Geldikleri gibi gidiyorlar :(

Hiç dinlenemedim, üzerimde Uludağ var gibi hissediyorum. Psikolojiyi yükseltip, motivasyonu arttıralım. Aksi takdirde bu gece bitmez. Haydi bakalım eller havaya :I

valla ya:D cok kötü

[MENTION=170694]Depending[/MENTION]

Bir binam yetmiyor birde bana başka işlem mi çıkarıyorsun :M
Bekle sen. xD

Son düzenleme:

İnsanları zor durumlarında ortada bırakmak, onlara bu durumlarda bir takım yaptırımlar uygulamak gibi bir niyet içerisinde olmadım hiçbir zaman. Aksine, kritik zamanların kritik adamı olmayı tercih ettim. Bundan memnuniyet duydum. Eksik veya yarım kalmasın diye; elimden geleni ardıma koymadım. Kötü niyetli olmadım. Emeklerimi son zerresine kadar harcadım. Niye? Üretime cam yetişmiyormuş. Banane demedim. Kırmızı Alarmlar verilirken arkamı dönüp gitmedim. Banane kardeşim benim sorunum mu? demedim ! Kimse ortada kalmasın, bu işi ben dahil iki üç insan biliyor onların üzerindeki yükü hafifleteyim dedim. Firmayı zor durumda bırakmayayım, prestij kaybı ve müşteri memnuniyetsizliği olmasın diye mücadele ettim. Sonra ne oldu ? Üç kuruşluk insanlardan bir araba dolusu laf işittik. Sanki keyfimizden kaldık bugün mesaiye. Bugüne kadar bir kere de, mesaiye kalayım diye bir diretme içerisinde olmadım. Dün de böyleydi bugün de böyle. Sırf ihtiyaç olduğundan mesaiye kaldığım halde, sen kalkıp da bana neden buradasın gibi saçma sapan sorular yöneltirsen; alırsın ağzının payını, söylenen her cümle kaçar bir tarafına. Kalmıyorum kardeşim. Kalmıyorum (!) Fabrika da yansa, Dünya'da dursa bugünden itibaren iş için kendini yıpratan namerttir. Özellikle de çalışan insan ile çalışmayan insan arasında bir fark gözetilemiyorsa; herkes aynı kefeye konuluyorsa, beni de kötülerin kefesine koyun bundan sonra.

Enerjimi, neşemi, keyfimi kaçıranlar; umuyorum bir gün sizinde o gülen yüzlerinizde ki asık surat olacağım. Gün olur devran döner..

İş için kendini yıpratmaya değmez kardeşim. Neşeni keyfini kimseye bozdurma. Gülmek en iyi ilaçtır bilirsin.

[MENTION=170694]Depending[/MENTION]

Bir binam yetmiyor birde bana başka işlem mi çıkarıyorsun :M
Bekle sen. xD

Aldım güzel haberlerini, beni binalarla korkutamazsın :I

İş için kendini yıpratmaya değmez kardeşim. Neşeni keyfini kimseye bozdurma. Gülmek en iyi ilaçtır bilirsin.

Aynen öyle kardeşim. Bir yaparsın, ikincisi gelir onun da üstesinden gelirsin üç olur. Ne kadar çok çalışırsan o kadar fazla üzerine gelinir. En güzeli bas geç yapmak ama içim el vermiyor. Her işi layığıyla yapmak gibi kötü bir huyum var.

Aldım güzel haberlerini, beni binalarla korkutamazsın :I

Aynen öyle kardeşim. Bir yaparsın, ikincisi gelir onun da üstesinden gelirsin üç olur. Ne kadar çok çalışırsan o kadar fazla üzerine gelinir. En güzeli bas geç yapmak ama içim el vermiyor. Her işi layığıyla yapmak gibi kötü bir huyum var.

tabii ki hakkını vermek istemen gayet doğal fakat kendini yıpratma . Ben yaptım sen yapma :) İnan faydasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri