İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Yanyana olup birbirlerini tanımalarına rağmen arkalarından iş çevirenlere inat hiç görmediğim birini gözlerimle dahi aldatmıyorum. Normal olmayan benim evet hı hı öyle!

Bahaneler ile avuttuğun umudum senin azrailin oksun. Rüyanda beni her gördüğünde gözlerim senin celladın olsun. Seni hakettiğimi düşünen beynim artık anlasin ki ben seni deil sen beni haketmedin. Ohh be :)

Kirpik uçlarına kadar [MENTION=161711]hayran[/MENTION] olduğum adam; uykulu gözlerinden öpüyorum..

Bazem diyorum keske babamin tv si bozulsa :) bana hic baktirmiyor. Kumandayi elinden birakmiyor. Bazen tv nin bozulmasini istiyorum :) CANIM SIKILIYOR DELI GIBI.
Kendi odamdada var ama ne yapim cani. Gitmek istemiyor

Askiiim seni cok seviyorum. Coook ozledim. Ufff daha martin sonuna cok var seni gormem icin ama agustostan sonra hic ayrilmayacagiz ins.

Uff uyku zamani.

Ya daha birsuru eksigim var ALLAH yardim etsin :) ALLAH yardim edermis yiva kuranlara
Herseyim tamdi bi eksik kaliteli toz bezlerimdi. 2 tane toz bezi 25 euro olurmu? Evet oluyomus? Neyseki kadin parasini istemedi hediye etti :) 2 tane toz bezine 25 euro vermek bana cok koyacakti kullanmaya bile kiyamazdim.ozaman :)
Ama ALLAH icin bir dokunusta piril piril ediyo. Toz birakmiyo pesinden. Camlari filan bir siliste parlatiyor. Ablamada vermis aynisindan ondan test ettik. Benimkiler ceyizime :)

Icimde ne cok sey varmis. Dur biraz ici.i sallayayim bakim daha neler dokulecek.

Ah ali ah.. sende varmissin icimde dokmek istedigim.
Bazen beni okadar sinirlendiriyorsunki neyseki sen benden daha sakinsin. Yada uyanik
Bi gulum diyo isi bagliyo. Ohhh ne ala memleket bulmus yolunu bence :) kandiriyo ha bire bnim gibi safi :)

Ay neyse uyuma vakti geldi. Uyusam iyi olack yarin ablamlar kahvaltiya gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri