İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] Olsun Komşum :R Bekleriz

Son verilen sevdalara kıyasla hayatta ayrılık yasakmış !
Dayakla yola koyulanlar kıyasıya savaştan arta kalanlardır.

Facebook'da okey oynarken sakın sormadan bıtme dedıgım halde bıten dinkof tuğçe bravo :)

Evde çiğdem çitliyorum ne olmuş yani. Bir yandan da televizyon açık,bir sesler geliyor kendisinden ama bakmıyorum içeriğine. Öyle çiğdem çitliyorum ben. Mutluyum mutluyum. Hafta sonunda evdeyim işte daha ne olacak, kim bilir kaç kişi şimdi evde olmak istiyordur. Demi ama.. "Demi" demişken birde demli çay içeyim ben. Hem ne güzel yiyiyorum içiyorum ne hesap alan var ne de bahşiş isteyen. Evdeyim işte oh mis gibi.. Müzik sesi falan da yok öyle kemancı da gezmiyor etrafımda, "iste çalayım abi" diyen. Hem belki şimdi fransız sokağında olsam, velev ki kafamda güzel olsa, kesin düşüp şaşardım o dik merdivenlerinden . Fıstık gibi evdeyim işte. Demli çay da var, çiğdem çekirdekte . İsteyen var mı?

Öyle işte.. Zıbarıp yatayım ben iyisi mi bugünün de hafta sonu olduğunu unutayım.

Noktaya basmak yerine hep yanlışlıkla ç ye basıyosun dimi, seni çılgınç

ALLAHIM bu nasil bir ruya idi... ruyasi bile beni cok korkuttu. Gerceginden senden sakla yaRABBIM.

Ruyamda Turkiyenin bir bolumunde israilmi baska ulke askerimi ne varmis. Muslumanlara ezit ediyorlarmis. Kendi ulkemizde cogi seye izin vermiyorlarmis. Haberlerden izliyormussuz.. Sirenler caliyordu bulundigumuz yerdede kotu hava sartlarindan dolayi. ALLAH im tabiri caizse kiyamet kopuyor gibiydi :(
Ablamla konuşuyoruz. Demekki herkes dogru diyormus. Ulke satiliyormus, nasil boyle birsey olabilir diyorum. Ne olacak simdi baskalari var.ulkemizde ozaman burayada gekirler filan.
Amannn amnnn ruya degil kabus.
ALLAHIM ruyasi bile kabus sen gercegini gosterme. Sen dusmanlara first verme. Bayragimizi indirme, ezanimizi sustturtma yaRABBIMM .
Diger isgal olan ulekelere yardim et. Simdi daha iyi anliyorum ne kotu bir durumdalar.
Sen onlara yardim et.

Elin aptalının yarattığı enkazı toparlamak çok zor. Sen toparlamak istersin enkazı falan enkaz olan dünyadan bi haber. Yoruldum ki ben seni mutlu etmeye çalışıp mutsuz olmandan. Bazı şeyleri ben mi beceremiyorum yoksa bütün bu çabamı anlamayan sen de mi sorun var?

gzumu huzurlu acsaydım keske sabanın kacınca sınırlerımı kaldırdı ayaga :(

Ben ÇELLO çalmak istiyorum. :eda:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri